Google keresőoptimalizálás Pécs, SEO Pécs környéki cégeknek, online marketing, honlapkészítés

SEO Keresőoptimalizálás Pécs, honlapkészítés Pécs

Pécs városában is elengedhetetlen a keresőoptimalizálás a vállalkozásod számára, ha szeretnél a Google keresési találatok között jó helyre kerülni. A helyi keresőoptimalizálás nemcsak azért fontos, hogy a potenciális ügyfelek megtalálják a honlapot, hanem azért is, hogy a Google találati listán előkelő helyet foglalj el. Nem elég csak egy weboldal, az optimalizálás kulcsfontosságú.

A keresőoptimalizálás, vagy más néven SEO (search engine optimization), olyan folyamat, amelynek célja, hogy javítsa egy weboldal láthatóságát a keresőmotorokban. Az SEO a tartalom, a kulcsszavak és a technikai elemek optimalizálását foglalja magában, hogy a keresőmotorok értelmezzék és értékeljék a honlapot. Az SEO segítségével a honlap a keresőmotorok eredményei között előrébb kerülhet, így növelve a forgalmat és az ügyfelek számát.

Tartalomjegyzék

Miért fontos a helyi keresőoptimalizálás Pécs és környékén?

Pécs Magyarország egyik kiemelkedő városa, ahol és sok vállalkozás van jelen a helyi piacon. Az online jelenlét fontos a vállalkozásod számára, ha szeretnél új ügyfeleket és növelni a forgalmad. Ha azonban a weblap, ami a cégednek készült, nem megfelelően optimalizált, akkor rejtve maradsz a keresőmotorok elől és eltűnsz a versenytársaid mögött.

Google keresőoptimalizálás Pécs, SEO Pécs környéki cégeknek, online marketing, honlapkészítés
Google keresőoptimalizálás Pécs, SEO Pécs környéki cégeknek, online marketing, honlapkészítés

SEO Pécs városában és környékén lévő cégeknek

Vállaljuk már meglévő honlap keresőoptimalizálást, vagy új honlapok elkészítését, és SEO előkészítését Baranya megye olyan városaiban lévő cégeknek, mint:

Pécs, Komló, Mohács, Szigetvár, Siklós, Szentlőrinc, Kozármisleny

SEO keresőoptimalizálás Pécs és honlap készítés Baranya megyei cégeknek

Három legnagyobb partnerünk ebből a térségből a pécsi székhelyű Varga Cseppek, a netmatrac.hu és a Microhm Alkatrész.

Kanga Design: keresőoptimalizált honlapkészítés Pécs környéki cégeknek

Cégünk a Dunakanyarban, Leányfalun működik, mégis Magyarország szinte minden területéről vannak ügyfeleink (sőt néhány külföldi is).

Weblap optimalizálás szolgáltatásaink:

  1. Honlap optimalizálás
  2. Webáruház készítés
  3. Online marketing
  4. Tartalomgyártás
  5. SEO szövegírás
  6. Prémium linképítés

Az világháló által nyújtott egyik legjelentősebb előny, hogy a közös munkához nem kell személyes találkozó. Az aktuális tennivalókat meg tudjuk beszélni telefonon. Ha fontos, hogy közösen nézzük a weblapkészítés folyamatát,  egy Excel táblázatot, a Google Analytics statisztikáit, a Google Ads kampányokat vagy a honlapod kezelésében van szükséged segítségre, képernyő megosztással Skype vagy TeamViewer kapcsolattal tudunk segíteni. Nagyobb fájlokat, videókat Mamut mailben vagy Wetransferrel tudjuk elküldeni egymásnak.

Weboldal elemzés, SEO konzultáció

Ha már van meglévő weboldalad vagy webshopod van, akkor annak optimalizálása előtt SEO elemzést ajánlunk.

A weboldal elemzés során azt vizsgáljuk, mennyire felel meg egy honlap a látogatók, illetve a Google elvárásainak keresőoptimalizálás (SEO) szempontjából.

Ha új weboldalt vagy webáruházat szeretnél, akkor annak keresőoptimalizálását érdemes előzetesen megbeszélni egy marketing tanácsadás keretében.

A tanácsadásra azért van szükség, hogy megismerhessem a Vállalkozásod, az elképzeléseid és az üzleti céljaid, és ezek alapján javasolhassam Neked a leghatékonyabb és leggazdaságosabb keresőoptimalizálási módszereket.

SEO szakembert keresel? Fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink

Kérdésed van?

Hívj minket most!