Joomla és Wordpress weboldalak készítése és keresőoptimalizálása

Mitől függ a Wordpress weboldal készítés ár?

Értékelés:
(1 szavazat)
Mitől függ a Wordpress weboldal készítés ár? Mitől függ a Wordpress weboldal készítés ár?

A Wordpress weboldal készítés ár – mint minden honlap esetében – a belé fektetett munkamennyiségtől függ. Minél „bonyolultabb” Wordpress honlapot szeretnél, annál többe fog kerülni, hiszen a kiegészítők telepítése, beállítása, a szükséges tartalmak felvitele és formázása nagyon sok időt köt le. Ráadásul Magyarországon 2017-re munkaerőhiány alakult ki a honlapkészítők között (ahogy szinte minden területen, hiszen a képzett munkaerő tőlünk nyugatra jóval többet tud keresni mint hazánkban).

A Wordpress honlapkészítés is egyre bonyolultabbá vált az elmúlt években. Ezért pontos és részletes árajánlatot csak akkor tudok adni, ha közösen, és pontosan meghatározzuk, hogy mit vársz tőlem.

A feladatok meghatározására egy fizetős tanácsadást ajánlok minden hozzám forduló ügyfélnek. A tanácsadás célja, hogy felmérjem a pontos igényeid, illetve hogy meg tudjam mutatni a rendelkezésre álló lehetőségek előnyeit és hátrányait.

Ha ez a fizetős tanácsadás elmarad, akkor előfordulhatna, hogy olyan feladatot vállalok, amelyet nem tudok teljesíteni, illetve Te nem olyan Wordpress honlapot kapsz, amit szerettél volna. Ez pedig sem neked nem jó, sem nekem.

A tanácsadás során azonban pontosan tisztázhatjuk az elvárásaid, és a honlapkészítés előre haladásával mindketten elégedettek lehetünk az eredménnyel.

A Wordpress weboldal tanácsadás díjszabása

  • Tanácsadás kiszállással Budapest területén: 15.000 Ft megkezdett óránként
  • Tanácsadás Leányfalun: 7.500 Ft megkezdett óránként
  • Tanácsadás Skype-on vagy telefonon keresztül: 7500 Ft megkezdett óránként

A tanácsadás ára csak töredéke a Wordpress weboldal készítés árának, viszont a folyamatot lényegesen felgyorsítja.

Általánosságban persze azért meg lehet határozni a Wordpress weboldal készítés ár legfontosabb elemeit.

A Wordpress weboldal készítés ár legfontosabb elemei

1. Wordpress sablon készítés

Wordpress weboldal készítést csak úgy vállalok, ha én készítem hozzá a sablont is. Mivel ez az egyik leginkább munkaigényes feladat, ez lehet az egyik legdrágább komponens. Persze van arra lehetőség, hogy egy általam már korábban elkészített sablont válassz, amin csak néhány kisebb módosítást kell végrehajtani: ez lényegesen olcsóbb, mintha minden az alapoktól kell kezdeni.

Kattints ide, ha a Wordpress sablon készítésről szeretnél részletesebben olvasni! 

2. Wordpress keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizáláshoz tartalom kell. Tartalom, vagyis szöveg és képek. Sok-sok szöveg. Azt, hogy milyen szövegeket kell írni, piackutatással érdemes meghatározni, ebből tudod meg ugyanis, hogy a szolgáltatásaidat milyen kifejezésekkel keresik Magyarországon a lehetséges ügyfeleid. Tapasztalataim szerint a szövegírás az, ami a legtöbb időt, energiát és pénzt emészti fel a keresőoptimalizálás, illetve weboldal készítés során.

Kattints ide, ha szeretnél részletesebben olvasni a Wordpress keresőoptimalizálásról!

3. Woocommerce webáruház

A Woocommerce a Wordpress webáruház kiterjesztője. Széles körben elterjedt, és elterjedtsége miatt mind a kártyás fizetés, mind a különböző szállítási módok (Pick Pack Pont, Webox, stb.), mind a számlázás lehetősége megoldott Magyarországon is.

Egy webáruház beüzemelése azonban nagyon sok munkával jár. A beállítások, a sablon webáruházra szabása, a felhasználóbarát felület kialakítása sok időt vesz igénybe, vagyis pénzbe kerül.

Ha szeretnél belevágni a Wordpress honlapod elkészítésébe, optimalizálásába, hívd az alábbi telefonszámot:

Wordpress sablon készítés céges honlapokhoz

Mobilról kattintva azonnal hívható!

Kapcsolódó elemek