Joomla és Wordpress weboldalak készítése és keresőoptimalizálása

Kandalló építés Wordpress honlap referencia

Biorezonancia Wordpress honlap referencia Biorezonancia Wordpress honlap referencia

2017 nyarán keresett meg Lesó Péter, aki Magyarország egyik legnagyobb kandalló szakértője. Cége a Fire Store nem csak építi, de importálja és forgalmazza is a kandallókat és az ezekhez szükséges tűztereket. Péterék Joomla honlapja 2017 tavaszán készült el, de három hónap után sem indexelte be a Google, így a keresőből nem érkeztek hozzájuk látogatók. A munka itt is egy komoly piackutatással indult, amelynek során beazonosítottuk azokat a kulcsszavakat, amellyel az ügyfelek Péterék termékeit és szolgáltatásait keresik. Ezek alapján szerveztem át a honlap menürendszerét. A honlap részletes elemzése után néhány gyors változtatást vezettünk be, amelynek hatására az inexelés megindult. Hosszabb távra azonban Péternéknek olyan igényei voltak, amelyek miatt érdemes volt a teljes tartalmat Wordpress szoftverre áttenni.

A cél egy olyan katalógus kialakítása volt, amelybe fel tudjuk vinni a Fire Store teljes kandalló kínálatát, és a látogatók ezekről árajánlatot tudnak kérni. A feladat egy Woocommerce (Wordpress webáruház) kompatibilis sablon kialakítása, és a szoftver funkcióinak beállítása volt. 

Ezzel párhuzamosan már a Joomla honlap első beállításai után elkezdődött a prémium linképítés.

A honlap folyamatosan egyre több kulcsszóra ér el jó helyezést.

2017 novemberében a honlapra felkerült az összes kandalló és tűztér. Ezután kezdtük el a honlapon lévő szakmai szövegek keresőoptimalizálását és marketing szempontból való átdolgozását.

A kandalloepites.hu optimalizálása azóta is folyamatosan zajlik.egyre több kulcsszóra ér el jó helyezéseket, egyre több látogatót és ügyfelet szerezve.

További információk