Joomla és Wordpress weboldalak készítése és keresőoptimalizálása

Biorezonancia Wordpress honlap referencia

Biorezonancia Wordpress honlap referencia Biorezonancia Wordpress honlap referencia

Reményi Rozália Magyarország egyik legnagyobb biorezonancia szakértő természetgyógyásza. Kapcsolatunk 2014-ben kezdődött, mikor Rozália felhívott, hogy tegyük rendbe üzletileg az egeszsegkapu.hu természetgyógyász weboldalt. Együttműködésünk egy több órás tanácsadással indult, amely után kialakítottunk egy részletes marketing stratégiát.

Rozáliáék honlapja Wordpress motorra készült. Ez volt életem első Wordpress honlap optimalizálása, előtte csak Joomla honlapokkal foglalkoztam. Az előző fejlesztő a tartalmat oldalakon hozta létre, amelyek nem tették lehetővé címkefelhő alkalmazását. Ezért az első fejlesztés egy olyan kiegészítő telepítése volt, amely lehetővé tette az oldalak címkékkel való kiegészítését és címkefelhő kialakítását.

Ezután egy komoly piackutatás következett, amelynek során beazonosítottuk azokat a kulcsszavakat, amellyel az ügyfelek Rozáliáék szolgáltatásait keresik. Ezek alapján szerveztem át a honlap menürendszerét és a cikkek szövegét.

Mikor a belső optimalizálás befejeződött, elkezdődött a prémium linképítés.

A honlap folyamatosan egyre több kulcsszóra ért el jó helyezést, míg végül a biorezonancia szóra is első helyre került.

2017-ben a Wordpress 3-as szoftver elavulttá vált, és át kellett volna térni az új 4-es változatra, de ezt a korábbi fejlesztő által alkalmazott design sablon nem tette lehetővé. Ezért májusban saját Wordpress fejlesztésbe fogtam.

A sablon cseréjével együtt átvizsgáltuk a honlapon lévő közel 100 magazin cikket, és azokat fontosabb témakörökbe csoportosítva további jelentős Google helyezés javulást sikerült elérni.

Az egeszsegkapu.hu keresőoptimalizálása mind a mai napig folyamatosan zajlik.

További információk