Joomla és Wordpress weboldalak készítése és keresőoptimalizálása

Weboldal sablonok a céged netes megjelenéséhez

Értékelés:
(0 szavazat)
Weboldal sablonok a céged netes megjelenéséhez Weboldal sablonok a céged netes megjelenéséhez

Nagyon nehéz belekezdeni a céged weboldalának elkészítésébe. Ha nem tudod, hogyan tedd, van egy egyszerű megoldás:

Az előre összeállított weboldal sablonok

Tudom, hogy idegenkedsz a weboldal sablonok használatától, hiszen a te céged, a te terméked, a szolgáltatásod teljesen egyedi, és nem hasonlítható más vállalkozásokéhoz. Mielőtt azonban végleg elvetnéd a weboldal sablonok használatát, olvass tovább egy kicsit, lehet, hogy meg tudom változtatni a véleményed.

Mik a weboldal sablonok?

A weboldal sablonok olyan előre összeállított weboldalak, amelybe neked csak a tartalmat (szövegeket, grafikákat, fotókat, videókat) kell feltöltened. A weboldal sablonok nagy részénél ráadásul már magát a navigációt, a menüszerkezetet is kialakítják.

Miért előnyös a weboldal sablonok használata?

A weboldal sablonokat általában több száz, több ezer ügyfél igényei alapján állítják össze nagy tapasztalattal rendelkező cégek. Lehet, hogy ezek a weboldal sablonok nem teljesen egyediek, nincsenek teljesen a te cégedre, a te igényeidre szabva. DE: a weboldal sablonok megkönnyítik az internetre való kilépés lehetőségét.

A weboldal sablonoknak két nagy csoportja van

1. Dinamikus tartalomkezelő rendszerekhez készült weboldal sablonok

Ezeket a weboldal sablonokat akkor tudod használni, ha valamilyen dinamikus tartalomkezelő rendszered (Joomla, Drupal, Wordpress, Magento, stb) van. Ezek a weboldal sablonok főként a webdesign megteremtéséért felelnek, és jól kiegészítik a tartalomkezelő rendszerben lévő előre telepített minta tartalmakat.

2. Passzív weboldal sablonok

A weboldal sablonoknak ez a csoportja önmagában nem használható, a szerkesztéshez szükséged lesz egy honlapkészítő programra, és persze megfelelő szakértelemre.

Ha tehát nem tudod hogyan vágj bele a céged honlapjának felépítésébe, amíg nem támadnak ötleteid, amíg nincs saját konkrét elképzelésed, használj weboldal sablonokat.

Vannak a neten ingyenes weboldal sablonok is. Az ingyen honlap sablonok használata azonban több veszélyt rejt magában, erről itt olvashatsz: Az ingyen Joomla honlap sablonok veszélyei

Vállalom egyéni, mobil kompatibilis Joomla honlap sablonok elkészítését. Ezekről itt olvashatsz bővebben: Reszponzív webdesign Joomla honlapokra

Legyél profi, dolgoztass profival!

Ha szeretnél a cégedhez, az ügyfeled igényeihez, és a te elképzeléseidhez illeszkedő egyéni honlapot, hívd a következő telefonszámot:

hivjamost-mobil

Mobilról kattintva azonnal hívható!