Joomla és Wordpress weboldalak készítése és keresőoptimalizálása

Kemence építés Joomla weblapkészítés referencia

Kemence építés Joomla weblapkészítés referencia Kemence építés Joomla weblapkészítés referencia

Czapár Gábor „falumbéli”, mindketten Leányfalun lakunk. Gábor korábban építési vállalkozóként működött. Kiváló szakember, aki dinamikusan, megbízhatóan dolgozik, és kiváló munkát végez. 2013-ban megérezte, hogy akkor lehet üzletileg sikeres, ha specializálódik. Már korábban is készített kemencéket és kandallókat, úgy látta ebben több lehetőség van mint az építési munkákban. Ezért elvégzett egy tüzelőberendezések építése, tervezése és telepítése tanfolyamot, és minden energiájával ebbe vetette magát.

Gábor azzal is tisztában van, hogy mennyire fontos a marketing, vagyis hogy a lehetséges ügyfelei tudják mit csinál. Erről tanúskodik a céges kocsija, amin egy három négyzetméteres grafika hirdeti a vállalkozását.

2012-ben keresett meg Gábor azzal, hogy szeretne weboldalt. Ő is tisztában van vele, hogy az internet az első számú vevőszerzési lehetőség, nem akar ebből kimaradni.

Egy kompromisszumoktól mentes, keresőoptimalizált honlapot szeretett volna. A honlap 2013. decemberében készült el, és néhány hét után a legtöbb Gábornak fontos kulcsszóra már az első tízben volt a Google keresőben. A Google helyezések folyamatosan javulnak, Gábor kemencés honlapja a legtöbb konkurensét már kiszorította.

A fejlesztések azonban nem álltak meg. Videó készült a weboldalra, és Gábor belekezdett saját Facebook kampányába, illetve AdWords hirdetést is indított.

A kertikemenceepites.hu igazi sikertörténet tükre. A siker záloga persze nem a honlap, hanem mögötte álló vállalkozás, és Gábor maga. Kevés olyan partnerem van, aki olyan buzgalommal dokumentálja (fotózza) a munkáját mint ő. Minden lehetőséget kipróbál cége népszerűsítésére, nem sajnálja erre az időt pénzt és energiát.

Ez már eddig is komoly eredményeket hozott, és biztos vagyok benne, hogy a jövőben is komoly sikereket fog elérni.

Ha kerti kemencére, kandallóra, kerti füstölőre, pavilonra vagy szalonnasütőre van szükséged, Czapár Gábort ajánlom neked! 

További információk

  • Weboldal készítés időpontja: 2013. december
  • Tevékenységi kör: kerti kemence építés, kerti füstölő, szalonnasütő, pavilon