Joomla és Wordpress weboldalak készítése és keresőoptimalizálása

Hányan írnak a cégedről az interneten?

Értékelés:
(0 szavazat)

Hányan írnak a cégedről az interneten?Elgondolkodtál már azon, hogy vajon hány cikk jelenik meg rólad az interneten? Ugye milyen jó lenne, ha tudnád, hogy egy elégedett ügyfeled a blogjában dicsérte a céged. És milyen jó lenne, ha időben értesülnél róla, ha a a terméked egy elégedetlen ügyfél fikázza egy fórumon.

Jó lenne arról is értesülnöd, hogy a legnagyobb konkurenseid milyen újdonságokkal rukkolnak elő. Jó lenne ha tudnád, ha egy országos napilap cikket ír a cégedről. Mindennek figyelésére azonban valószínűleg nincs időd és energiád.

Pedig van egy olyan teljesen ingyenes szolgáltatás, ami ezt a munkát napról napra automatikusan elvégzi a számodra.

Ez a szolgáltatás a Google Értesítő.

A Google Értesítő az általad megadott kulcsszavak alapján e-mailben küld értesítőt neked a legújabb Google találatokról (internet, hírek stb.).

google-ertesito

A dolog egyszerűbb nem is lehetne. Adj meg egy szót, vagy kifejezést a Google Értesítőnek, és azt, hogy milyen gyakran (valós időben, naponta, hetente), milyen kategóriában (hír, blog, videó stb.), és hány találatot szeretnél kapni.

Én például nyomon követem a Komáromi Zsombor, a Kanga Design, a Joomla honlapkészítés, Joomla keresőoptimalizálás, és jó néhány más kifejezés sorsát a neten. Íme néhány példa arra, hogyan használhatod fel te Google Értesítőt:

  • naprakész információkat gyűjthetsz az iparágadról;
  • elolvashatod a legfrissebb híreket hírességekről vagy eseményekről;
  • figyelemmel kísérheted a kedvenc focicsapatod, vagy együttesed.

Szóval: figyeld te is, mit írnak rólad a neten! Ha szeretnéd kipróbálni a Google Értesítőt, kattints ide...

Legyél profi, dolgoztass profival!

Ha szeretnél a cégedhez, az ügyfeled igényeihez, és a te elképzeléseidhez illeszkedő egyéni honlapot, hívd a következő telefonszámot:

hivjamost-mobil

Mobilról kattintva azonnal hívható!