Joomla és Wordpress weboldalak készítése és keresőoptimalizálása

Könyvkötő, könyvkötészet ajánló

Értékelés:
(0 szavazat)

Könyvkötő, könyvkötészetMa kicsit rendhagyó témával szeretnék jelentkezni egy könyv kötése kapcsán. A falunkban lakik egy könyvkötő, akit megkértem, hogy kösse át nekünk a Korán magyar értelmezés fordítását. Ez eredetileg két kötetet foglal egybe: benne van a Korán szövege és a magyarázatok.

A lenti képen a bal oldalon láthatjátok az eredeti műbőr kötéses vastag kötetet, középen és jobb oldalon a könyvkötő által átkötött kettészedett példányt. Nem tudom hogy a borítót hogyan duplikálták, de megtévesztésig hasonlít az eredetire. A könyv eredetileg cérnakötéses, keménytáblás, ezek megmaradtak, a különbség annyi, hogy bordó vászonba kötötték át.

Én csak ajánlani tudom őket, nagyon szép munkát végeztek. Ez úton is köszönöm nekik. Ha könyvkötőre van szükségetek, itt a címük ahol elérhetitek őket:

Soós Sándor
ügyvezető
Kézi könyvkötészet és nyomda Kft.
1136 Budapest, Pannónia u. 21.
Telefon: 329-2363
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Könyvkötészet 13. kerület

Legyél profi, dolgoztass profival!

Ha szeretnél a cégedhez, az ügyfeled igényeihez, és a te elképzeléseidhez illeszkedő egyéni honlapot, hívd a következő telefonszámot:

hivjamost-mobil

Mobilról kattintva azonnal hívható!