Joomla és Wordpress weboldalak készítése és keresőoptimalizálása

Végig is csinálod? - könyvismertető

Értékelés:
(0 szavazat)

Végig is csinálod? könyvismertető Nagyon jó ez a könyv, tényleg megtudod belőle, hogyan csináld végig a dolgokat. Én még a végét nem olvastam, de majd végigolvasom ha lesz végre egy kis időm.

Félretéve a tréfát: érdemes végigolvasni a Végig is csinálod? című könyvet. Nekem azért tetszett, mert egyik kedvenc írómhoz Malcolm Gladwellhez hasonlóan ez a könyv is a körülmények erejét és jelentőségét hangsúlyozza.

A szerzők állítása szerint ha nem vagyunk képesek valamit megcsinálni, ha nem vagyunk képesek szándékainkat megvalósítani, ne magunkat hibáztassuk. Könnyű olyan könyvet írni, hogy "Csak akarni kell, és meg tudod csinálni!" Az amcsi filmek közhelyig ismételgetett szlogenje is lett ez a: "Meg tudod csinálni!"
Napjaink egomániás világában ha valaki nem kizárólag saját erejéből jut fel a csúcsra, akkor az csak emberi toprongy lehet a közvélemény szerint. A valóság azonban az, hogy ha a körülmények nem tennék lehetővé, soha semmi nem valósulna meg.

Mi muszlimok ha valamit szeretnénk azt mondjuk: "Insha Allah." Vagyis: "Ha Isten akarja." Ez pedig csak a pontosabb megfogalmazása annak, hogy: "Ha a körülmények lehetővé teszik."

Hát ez a könyv főként azt magyarázza el, hogy hogyan alakíthatjuk a körülényeket úgy, hogy meg tudjuk csinálni amit szeretnénk.
A könyv első fele nagyon tetszett, ez foglalkozik a szándék, a körülmények és az akarat általános vizsgálatával. A könyv második fele a konkrét "végigcsinálási" gyakorlatokat tartalmazza, amelyek tényleg nagyon hasznosak. De a legjobban a könyv utolsó fejezete tetszett. Hogy az miről szólt? Olvasd végig, te is megtudod!

internet-sikerkalauz-halomHa pedig szeretnéd a honlapodat is végig csinálni, úgy, hogy az pénzt is hozzon a cégednek, akkor ajánlom neked az Internet Sikerkalauz című könyvet. Kattints ide, ha szeretnél további inrofmációt.