Joomla és Wordpress weboldalak készítése és keresőoptimalizálása

Könyvajánló – Seth Godin: A holtponton ne add fel!

Értékelés:
(0 szavazat)

Könyvajánló – Seth Godin: A holtponton ne add fel!Te is úgy érzed, holtpontra jutottál? Úgy érzed nem érdemes tovább csinálni, egyszerűbb lenne, ha otthagynád az egészet, és valami más után néznél? Add fel, vagy erőltesd?

Ha te is voltál már hasonló helyzetben, ha benned is felmerültek ezek a kérdések, feltétlen szerezd be Seth Godin: A holtponton ne add fel! című könyvét. Mikor kézhez kaptam, megdöbbentem milyen vékony – alig 100 oldal. Ráadásul viszonylag nagy betűvel szedve, széles margóval, kis formátumban.

 De mikor beleolvastam, mikor kiolvastam, úgy éreztem: ennek a könyvnek egy oldala többet ér mint Seth más könyveinek három fejezete. Legalábbis abból a szempontból, hogy itt nem trendekről, nem érdekességekről olvashatsz, hanem arról, hogy miért érdemes végigvinni amit elkezdtél, illetve mikor szállj ki valamiből ha nem megy. Ezek pedig mindannyiunk életének kiemelkedő problémái.

Figyelem! Fontos!

Ez a könyv nem valami önismereti, nem amolyan „meg tudod csinálni” könyv. Nem módszereket fogsz kapni, inkább tényeket, szempontokat ahhoz, hogy legközelebb egyszerűbb legyen eldöntened: „Feladjam vagy csináljam végig?”

Haszonnal forgathatja ezt a könyvet az, aki internetes vállalkozásba akar kezdeni, aki sportol, aki fest, zenél. Hasznos mindenkinek, akinek számít az előrelépés, az előre jutás, aki valamiben a legjobb, a legsikeresebb, a legismertebb szeretne lenni.

Ajánlom neked, ajánlom mindenkinek.

internet-sikerkalauz-halomHa pedig szeretnéd a honlapodat se kelljen a holtponton feladni, hogy az pénzt is hozzon a cégednek, akkor ajánlom neked az Internet Sikerkalauz című könyvet. Kattints ide, ha szeretnél további információt.