Joomla és Wordpress weboldalak készítése és keresőoptimalizálása

Könyvajánló - HVG könyvek: Énmárka

Értékelés:
(0 szavazat)

Könyvajánló - HVG könyvek: Énmárka2010 elején úgy éreztem ha fel akartam venni a versenyt a konkurens weboldal készítők mindent elöntő áradatával, tovább kell képeznem magam. A szigorúan szakmai könyvek mellett főként a HVG kínálatából válogattam. Az Énmárkát a berlini IFA kiállításra vittem magammal szeptember elején, és a reptéren kezdtem bele az olvasásába.

Az Énmárkát csak ajánlani tudom mindenkinek. Ez a könyv is nagy szerepet játszott abban, hogy ne a cégemet hirdessem, hanem inkább saját magam. A potenciális ügyfelek számára a Kanga Design név nem sokat mond, márkát építeni a cégemnek pedig nincs elég pénzem. De szakmai körökben vagy a lakhelyemen Leányfalun ismernek, és ha a hirdetésemben a fotómat látják, egyszerűen az utcán is megszólítanak, hogy: „Mennyiért csinálna egy honlapot?”

Az Énmárka ennél azonban sokkal többet nyújt. Nagyon jó benne a pszichológiai profilok leírása, aminek segítségével mindenki kialakíthatja személyiségének és tevékenységének leginkább megfelelő személyiséget. Aki szeretne márkát építeni, és nincsenek erre milliói, aki a Facebook-ot „arculat építésre” is akarja használni, annak kötelező olvasmány!

Legyél profi, dolgoztass profival!

Ha szeretnél a cégedhez, az ügyfeled igényeihez, és a te elképzeléseidhez illeszkedő egyéni honlapot, hívd a következő telefonszámot:

hivjamost-mobil

Mobilról kattintva azonnal hívható!