Joomla és Wordpress weboldalak készítése és keresőoptimalizálása

Web áruház indítás előnyei

Értékelés:
(0 szavazat)
Web áruház indítás előnyei Web áruház indítás előnyei

Pang a vállalkozásod forgalma? Egyre kevesebb a vevőd? A bevételedből nem telik reklámra? Ideje lenne elgondolkodnod egy webáruház beindításán! Egy jó webáruház nagymértékben hozzájárul a „hagyományos” boltod, üzleted forgalmának fellendítéséhez. Miért? Azért mert:

1. Azt biztos te is tapasztalod, hogy a hagyományos, újságokban, rádióban, televízióban indított reklámok egyre kevésbé hatékonyak. Közben 7 millió magyar internetezik napi szinten. Ezek az emberek ha vásárolni akarnak, először az interneten néznek körül. Megtalálják a termékeid?

2. Az interneten a különböző keresők (Google, Bing, Yahoo, stb.) beindexelik a webáruházad kínálatát, és ha a vásárlók olyan terméket keresnek, amit te kínálsz, a web áruházad megjelenik a találati listákon. Ezzel külön reklám nélkül eladhatsz olyan embereknek is, akik egyébként soha nem jöttek volna be a boltodba!

3. Olyan embereknek is adhatsz el, akik soha nem jönnének el a boltodba, pl. azért, mert az ország másik felében laknak.

4. Olyan termékeket is árulhatsz, amik fizikailag nincsenek a raktárodban. Ha nagykereskedő partnerednek van elektronikus árunyilvántartása, az ő termékei a te webáruházadban is megjelenhetnek, és eladhatod azokat.

5. A webáruházad a normál boltoddal szemben naponta 24 órán át nyitva van, a hétvégén is, így bárki, bármikor leadhatja a megrendelését.

6. Az akciós termékeket könnyedén ki tudod emelni a webáruház főoldalán, vagy bármelyik aloldaladon.

7. A webáruházhoz olyan speciális hirdetési lehetőségeket használhatsz (pl. AdWords, arukereso.hu, kirakat.hu, stb.) ahol csak akkor kell fizetned, ha valaki rá is klikkelt a hirdetésedre, vagyis „bejött a boltodba”. Van ilyen lehetőséged egy TV vagy újsághirdetés esetében?

Webáruházat indítani persze akkor is tudsz, ha nincs hagyományos üzlethelyiséged. A megrendelt árukat a legtöbb nagykereskedésből el tudod hozni akkor, ha már nálad van a rendelés. A tapasztalatom azonban az, hogy a webáruház mégis egy „igazi bolttal” együtt igazán hatékony. Sok vásárló szívesen megrendeli a terméket az interneten keresztül, de átvenni már személyesen szeretné. Az is igen gyakori, hogy valaki megtalálja az adott termékedet az interneten, de nem ad le megrendelést a web áruházadban, hanem – ha megtalálja a boltod elérhetőségét – besétál hozzád és megvásárolja azt. Számos partneremnek készítettem olyan katalógus webáruházat, amelyeken a termékek kint vannak, de rendelést leadni nem lehet rájuk. Ez főleg nagy értékű berendezések esetén hasznos, ahol a vevők személyesen is szeretik megnézni, kipróbálni a termékeket.

Legyél profi, dolgoztass profival!

Ha szeretnél egy jól műkődő, keresőoptimalizált web áruházat, hívd a következő telefonszámot:

hivjamost-mobil

Mobilról kattintva azonnal hívható!