Joomla és Wordpress weboldalak készítése és keresőoptimalizálása

Konfekció weboldal vagy cégre szabott honlap?

Konfekció weboldal vagy cégre szabott honlap? Konfekció weboldal vagy cégre szabott honlap?

Szerinted feltétlenül egyéni dizájnra, a cégedre szabott külön fejlesztésű weboldalra van szükség, vagy megfelel egy jól bevált sémára épülő honlap?

A kérdést nem véletlenül teszem fel. Azt veszem észre, hogy előbb utóbb minden iparágban szabványosodnak a megoldások, hiszen az emberek többségének azonos az igénye. Ez igaz a weboldalakra is, és így volt ez a ruhaiparban is.

A Wikipedia azt írja erről:

A prêt-à-porter (franciául: „kész viselet”) megnevezést az olyan, egy divatház tervezői által a tömegek számára készített, elérhető árú, hétköznapi divatot képviselő kollekciókra és darabokra alkalmazzuk, melyeket változatos méretekkel és igényekkel rendelkező nők és férfiak is viselhetnek. Ez a kifutós modellekre tervezett, kézzel készített, költséges haute couture szöges ellentéte.

A prêt-à-porter ruhákat tömeggyártással állítják elő, különböző konfekció méretekben. Főbb szempontjaik - az aktuális divat és a márka egyedi jegyeinek bemutatása mellett - a hordhatóság, a kényelmes fazonok és a felhasznált anyagok egyszerű kezelhetősége. Ezek a széles vevőkört megcélzó ruhadarabok valódi bevételt hoznak a divatházaknak, ellentétben az egyetlen bemutatóra varrt haute couture összeállításokkal, amelyeket szinte sosem sikerül eladni.

Tehát szerinted van értelme egy konfekció weboldalnak? Végül is az emberek 90%-nak ugyanaz az igénye. A konfekció elérhető árú, hordható, kényelmes, és egyszerűen kezelhető.

Vagy az „egyetlen bemutatóra varrt” egyéni fejlesztések mellett teszed le a voksod? (Ne feledd: az egyéni megoldások mindig lényegesen drágábbak, mint a konfekció termékek!)

optimalizalt-honlapcsomag-renderNézd meg, milyen „konfekció weboldalt”, vagyis honlap csomagot kínálok én neked.

Kattints ide...