Joomla és Wordpress weboldalak készítése és keresőoptimalizálása

Vágj bele a weboldal készítésbe most...

A lehetséges vevőid január 1-én megfogadták, hogy az új évben leszoknak a dohányzásról, fogyókúráznak majd, végre pénzügyi tervet készítenek, új könyvelőt keresnek, eladják a régi kocsijukat stb. Ezért az első dolguk, hogy miután január első munkanapján bekapcsolták a számítógépüket, a reggeli kávéjuk iszogatása közben kiguglizzák (beírják a Google keresőbe) azokat a szavakat, amikkel újévi fogadalmaikat meg akarják valósítani. És mivel még frissen él bennük elhatározásuk energiája, ezért meg is veszik maguknak, ami a terveik megvalósításához kell, meg is rendelik amit szeretnének.

Téged megtalálnak ezek az emberek? Van már jó weboldala a cégednek? Ha nincs, akkor olvass tovább, van neked egy instant megoldási ajánlatom.

Egy weboldal elkészítésébe, felújításába belevágni nehéz feladat. Előtte tanulmányozod a versenytársak weboldalait, ötleteket gyűjtesz. Végiggondolod mi is legyen a weboldaladon. Megkérdezed a családtagok, barátok, ismerősök véleményét. A végén már csak kavarognak a fejedben a kérdések:

  • Milyen szövegeket írjak az oldalra?
  • Hogyan készítsek jó fotókat a termékeimről?
  • Milyen menüpontok legyenek?
  • Milyen legyen a webdesign?
  • Hol legyen a menü? Bal vagy jobb oldalon? Esetleg felül középen? Vagy itt is ott is?
  • Milyen szín legyen a domináns?

A bizonytalanság miatt aztán egyszerűen nem mersz belevágni a weboldalad elkészítésébe. Pedig a weboldaladnak nem tökéletesnek kell lennie. Az a fontos, hogy legyen. Egy weboldal nem nyomtatott katalógus, ami ha nyomdába ment, akkor nem tudsz már javítani rajta. A honlapod bármikor tudod változtatni.

Szóval vágj bele most a weboldal készítésbe. Érdemes, mert januárban izzanak az internet kábelek. Nem a levegőbe beszélek. Közel 100 weboldal több éves statisztikáját figyelve látom ezeket a trendeket. De te magad is utána tudsz nézni, hogy a te szakmádban milyen keresési trendek mutatkoznak a http://www.google.com/trends oldalán. Néhány példát mutatok neked itt:

 Google keresési trendek: aerobik

Google keresési trendek: könyvelő

Google keresési trendek: kozmetika

Szóval január olyan lehet a cégednek, mint a szörfösöknek a szélcsend után régen várt hullám. Rajtad áll, hogy meglovagolod vagy hagyod elvonulni.

Szóval vágj bele most a weboldal készítésbe.

Mit tehetsz hogy meglovagold a januári „új életet kezdek” trendet? Először is ne hezitálj, végre csináltasd meg a weboldalad! Most vágj bele!

Legyél profi, dolgoztass profival!

Ha szeretnél a cégedhez, az ügyfeled igényeihez, és a te elképzeléseidhez illeszkedő egyéni honlapot, hívd a következő telefonszámot:

hivjamost-mobil

Mobilról kattintva azonnal hívható!