Joomla és Wordpress weboldalak készítése és keresőoptimalizálása

A honlapszerkesztés a honlapkészítés vázát alkotja meg

A honlapszerkesztés a honlapkészítés vázát alkotja meg A honlapszerkesztés a honlapkészítés vázát alkotja meg

A honlapszerkesztés a honlap belső tartalmának rendszerbe állítását biztosítja.  A honlapszerkesztés közben  a tartalom (szövegek, képek, videók) egy előre meghatározott cél szerint kerülnek rendezésre. A honlap a honlapszerkesztés hatására lesz átlátható a látogatóknak, segíti a keresőoptimalizálást, és a céged marketing szempontjait – vagyis hoz vevőket és bevételt.

A honlapszerkesztés a honlapod tényleges elkészítését megelőzi, hiszen a honlapszerkesztés hozza létre a honlapod alapját.

Mik a honlapszerkesztés legfőbb elemei?

1. Üzleti célok meghatározása
2. Piackutatás
3. Weboldal szerkezetének meghatározása

A honlapszerkesztés olyan mint egy magazin szerkesztése: elengedhetetlen

Annak idején a HáziMozi magazine főszerkesztője voltam. A magazine szerkezete volt a felelős az az egységességért, a kiadvány sikeréért és hogy mindenki tudja a szerkesztőségben mit kell csinálnia.  A honlapszerkesztés a honlapkészítés előtt ugyanezért nélkülözhetetlen.

A honlapod szövegírójának, a grafikusnak, pontosan tudnia kell, hogy mit és miért tesz. Ez elengedhetetlen mind a keresőoptimalizálás, mind a marketing szempontjából.

Milyen lesz a honlapszerkesztés hatása?

Honlapszerkesztés biztos alapot nyújt a honlapod készítéséhez. A Google könnyebben feldolgozza a honlap tartalmát, felismeri a kulcsszavakat, így jobb helyezéseket fogsz elérni. A honlap látogatói egyszerűbben eligazodnak a tartalomban, így nagyobb arányban lesznek az ügyfeleid, vevőid.
A honlap céljainak meghatározása, a piaci igényekhez való igazodás biztosítja a honlapkészítés során, hogy a lényegre, a megrendeléshez vezető útra koncentráljunk.

A látogatók irányítása

Ne engedd,  hogy a honlap látogatói céltalanul kattingassanak! Honlapszerkesztés során kialakítunk egy útvonalat, ami elvezeti őket a termékeidhez, a szolgáltatásod megrendeléséhez.  Ezt garantálja a közel 100 honlap elkészítése közben szerzett tapasztalat.

Segítsek?

Sok cégvezető úgy érzi, hogy a honlapja elkészítése csak az ő feladata lehet, hiszen senki sem ismeri annyira a cégét mint ő. És ez így is van. A céged te ismered a legjobban.

Ez azonban nehézséget is jelent: a tudás csapdáját. Évek óta csinálod amit csinálsz, a kisujjadban van a minden a szolgáltatásodról, a termékedről. Ilyenkor nagyon nehéz már eldöntened, hogy mi fogja érdekelni a látogatóidat, mi ragadja meg a figyelmüket.

Ilyenkor lehet nagy segítség egy elfogulatlan kivülálló bevonása.

Honlapszerkesztés során elfogulatlan nézőpontból tudok segíteni. Pont úgy látom a cégedet, ahogy a honlapod látogatóI: nekem pont olyan új minden mint a számukra.

Honlapszerkesztés teszi hatékonnyá a honlapod

A honlapszerkesztés legfontosabb feladata, hogy hatékonyabbá tegyük a weboldalad. Nem mindegy, mennyi idő alatt és milyen eredményt érsz el. A honlap befektetés, ami egyik oldalon viszi a pénzt, a másik oldalon – szerencsés esetben – hozza is. Nem mindegy azonban, hogy mennyi idő alatt, és mennyi pénzt termel a honlapod.

Legyél profi, dolgoztass profival!

Ha szeretnél a cégedhez, az ügyfeled igényeihez, és a te elképzeléseidhez illeszkedő egyéni honlapot, hívd a következő telefonszámot:

hivjamost-mobil

Mobilról kattintva azonnal hívható!