Joomla és Wordpress weboldalak készítése és keresőoptimalizálása

Kis Zsuzsanna (www.ablakszerviz.hu) vélemény

Értékelés:
(0 szavazat)

kis sandorne zsuzsaÉvek óta nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy weboldalunk keresőbarát, aktuális, közérthető, vevőorientált és hiteles legyen. Egyrészt azért, mert ezen keresztül lehetőségünk van „megmutatni magunkat” költséghatékonyabban, mint más reklámok, fizetett hirdetések esetében, másrészt mert komolyan gondoljuk mindazt, amit ott megjelentetünk. Tapasztalatunk szerint a jó weblap – és persze elsősorban a jó szolgáltatás – meghozza gyümölcsét, vevőket, megrendelések lehetőségét hordozza magában.Azért választottam Komáromi Zsombort weblapunk megújítására annak idején, mert – elsősorban a saját weblapján tájékozódva és azt követően telefonos érdeklődésem során adott válaszaival – meggyőzött róla, hogy szakterületén profi, és hogy amire vállalkozik, azt képes is megvalósítani. Nem próbált a szokásos, hozzá nem értők számára esetleg lenyűgöző ajánlatokkal olyasmiket ígérni, amiről magam is tudtam volna, hogy nem kivitelezhetőek.
Közös munkánk során bizonyította, hogy folyamatosan gondolkodik azon, hogyan lehetne még jobbá tenni a már megvalósított weboldalakat, új ötletekkel áll elő, folyamatosan képzi magát, tanul, és a megszerzett tudást megosztja, hasznosítja.

Mindenkinek ajánlom, akinek honlap-optimalizálásra van szüksége, vagy első weblapját szeretné hozzáértő szakértőre bízni. Tervszerűen, hatékonyan dolgozik, ügyfelei érdekeire messzemenően tekintettel van. Segítőkész, precíz, egész tevékenységével arra törekszik, hogy mindenki számára a legelőnyösebb megoldásokat találja meg, hosszú távú kapcsolatot kiépítve megrendelőivel.

Kis Zsuzsanna

www.ablakszerviz.hu