Joomla és Wordpress weboldalak készítése és keresőoptimalizálása

Mátrainé Szilvia vélemény (Agárdi Kerékpár)

Értékelés:
(0 szavazat)

Szilvia-smallA mai világban már elengedhetetlen, hogy egy vállalkozás – foglalkozzon is az bármilyen tevékenységgel - ne legyen ott a világhálón. Hiszen ma már az internet az elsődleges tájékozódási eszközünk. Éppen ezért a kerékpáros üzletünk megnyitásakor nem is volt kérdés, hogy legyen-e webáruházunk . A webáruház indításának az elsődleges célja az volt, hogy a vásárló tájékozódni tudjon, mielőtt személyesen felkeresne bennünket. A baráti segítséggel megvalósult áruháznál azonban hamar kiderült, ha sikereket szeretnénk elérni, akkor egy profi szakember segítsége nélkülözhetetlen.

Zsombort ajánlás útján találtam meg, és már az első telefonos beszélgetésünk után tudtam, hogy vele szeretnék együtt dolgozni. Nem csak a szaktudása volt megnyerő, hanem a hozzáállása is. Mindent szépen, érthetően elmagyarázott nekem, ha eredményesek szeretnék lenni az amúgy is erős kerékpáros piacon, akkor ahhoz milyen lépések szükségesek, mit kell feltétlenül megtenni a siker érdekében. Bevallom őszintén, a legelején egy kicsit féltem, hogy megfogom –e érteni mindazt, amit Zsombor mond nekem, hiszen nem vagyok számítógépes szakember, de higgyék el Zsombor ebben is rendkívüli. Érthetően, türelmesen, ha kell többször is visszatérve egy-egy témára, lépésről-lépésre haladva magyarázza el a feladatokat. Szeretem benne azt, hogy nem úgy tekint a munkáira, mint amit kötelezően csinálni kell, hanem érződik rajta, hogy szereti, és magáénak érzi. Állandóan ötletel, kutatja a lehetőségeket, javaslatokat tesz, mit lenne érdemes megvalósítani. A munkája által már pár hónap alatt jelentős sikereket érünk el, és itt még nincs vége. Hiszen nem elég elérni valamit, hanem folyamatosan dolgozni kell azon, hogy az elért eredmények megmaradjanak, sőt, hogy még jobbak legyenek.

Zsombor a meglévő szaktudását szívesen megosztja. Könyveket ajánlott, és küldött nekem, ami bizony rengeteg segítséget jelentet számomra. Szinte egy szuszra kiolvastam az Internet Sikerkalauz című könyvét, amit kötelezően el kellene olvasnia mindenkinek, akinek weboldala, webáruháza van, vagy szeretne.  A könyv lényegre törő, szépen felépített, és tökéletesen érthető.
Végezetül, nem lehe

t minden téren maximálisnak lenni. A fejlődéshez meg kell találni a tökéletes szakembert, én az Ő személyében megtaláltam.

Mátrainé Szilvia

www.agardikerekpar.hu