Joomla és Wordpress weboldalak készítése és keresőoptimalizálása

Értékelés:
(0 szavazat)

Ars Decor Kft.„Kedves Zsombor!
Nagyon örülök, hogy megismerhettelek és leginkább annak, hogy a honlapjaimat a legbiztosabb kezekre bízhattam. Hozzáértésed igazolja a szolgáltatásom iránti érdeklődés megsokszorozódása, és boldoggá tesz, hogy munkáink üzenete egy időben számtalan emberhez juthat el. Úgy gondolom, hogy együttműködni veled igen könnyű, persze ehhez két ember kell, de biztos vagyok benne, hogy az internet adta lehetőségeket az én esetemben is maximálisan kihasználtad, és nem volt benned félsz a legfrissebb fejlesztéseket is beillesztened honlapjaimba. Korszerű és naprakész ötleteiddel könnyítetted meg vállalkozásom működését, amiért nagyon hálás vagyok. Mindezek után a megtérülési idő annyira csekély, hogy az már említésre sem méltó. ”

Erberling Miklós - Ars Decor Kft. 
www.japankertepites.hu • www.kertepitek.hu • www.gallocsap.hu • www.tereprendezek.hu • www.fuvesitek.hu

Értékelés:
(0 szavazat)
szelekovszky-beataA Faluházunk honlapját Komáromi Zsombor weblapgyártó készítette.
Kollégáimmal rengeteg  honlapot végignéztünk, a leanyfalu.info elrendezése, stílusa felelt meg leginkább igényeinknek, melyet Zsombor neve fémjelez.
Közös munkánkban maximálisan figyelembe vette az elképzeléseinket, és rugalmasan kezelte újabb és újabb ötleteinket. Így próbáltuk meg létrehozni a virtuális Faluházat.
A honlapkezelés tanulásának időszakában folyamatosan számíthatunk tudására, és a felmerülő problémáinkra azonnali segítséget kapunk.
Komáromi Zsombor weblapkészítő munkáját jó szívvel ajánlom!
Szelekovszky Beáta igazgató
Faluház és Ravasz László Könyvtár
Értékelés:
(0 szavazat)

dr-Karacsony-GabriellaKedves Zsombor!

A papptarsashaz.hu internetes honlap készítésével, kialakításával, és a megújult design-nal nagyon meg vagyunk elégedve.
A honlap nem csak megújult, hanem dinamikusan változtatható, általunk is folyamatosan aktualizálható, szerkeszthető, mely fontos szempont, nemcsak nekünk, hanem ügyfeleinknek is.

További jó együttműködést kívánva:

Dr. Karácsony Gabriella
Értékelés:
(0 szavazat)

Eszterle IstvánCégem indításakor valakivel készíttettem egy Hon-lapot. Laikusként nem tudtam kellően instruálni, így igen középszerű lett.
Felismerve az üzleti érvényesülés Hon-lappal kapcsolatos követelményeit, a megújítás mellett döntöttem, s felkértem Zsombort.

Értékelés:
(0 szavazat)

Papp-Istvan-smallKedves Zsombor!

A foglalkozásunkból adódó legfontosabb kulcsszavakra keresve az ügyfelek részére honlapunk az első oldalakon megjelenik, ez vállalkozásaink eredményességét javítja.
Köszönjük közreműködését az új elvárásokhoz igazodó stílus kifejlesztésében. Tetszetős ötvözetet sikerült alkotnia az épület adottságaiból, és saját ízlésünk megfogalmazásából.
További jó együttműködést kívánva:

Papp István
Értékelés:
(0 szavazat)

webdesign, weboldal készítés, weblap kézsítés, honlap szerkesztés, weblap szerkesztés, weboldal készítése, weboldal szerkesztésAz előkészítő beszélgetések során tisztáztuk Zsomborral mire van szüksége nyomdánknak:
- átlátható, termékcentrikus nyomdai honlap, amely egyben keresőoptimalizált is.
- a fájlok feltölthetősége, közzétetele is fontos volt vevőink számára.

Értékelés:
(0 szavazat)

webdesign, weboldal készítés, weblap kézsítés, honlap szerkesztés, weblap szerkesztés, weboldal készítése, weboldal szerkesztésA Szerviz Kft. a Philips Központi Márkaszervize, az LG Magyarország audiotechnikai eszközeinek központi márkaszervize, és a Bosch Biztonságtechnikai Rendszerek Központi márkaszervize. Tevékenységünk során nagyon sok ügyféllel, és a Philips szerződött szerviz partnereivel is napi kapcsolatban vagyunk, ezért rendkívül fontos számunkra a gyors és korszerű kommunikáció lehetőségének megteremtése.

Értékelés:
(0 szavazat)

Szilvia-smallA mai világban már elengedhetetlen, hogy egy vállalkozás – foglalkozzon is az bármilyen tevékenységgel - ne legyen ott a világhálón. Hiszen ma már az internet az elsődleges tájékozódási eszközünk. Éppen ezért a kerékpáros üzletünk megnyitásakor nem is volt kérdés, hogy legyen-e webáruházunk . A webáruház indításának az elsődleges célja az volt, hogy a vásárló tájékozódni tudjon, mielőtt személyesen felkeresne bennünket. A baráti segítséggel megvalósult áruháznál azonban hamar kiderült, ha sikereket szeretnénk elérni, akkor egy profi szakember segítsége nélkülözhetetlen.

Értékelés:
(0 szavazat)

kis sandorne zsuzsaÉvek óta nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy weboldalunk keresőbarát, aktuális, közérthető, vevőorientált és hiteles legyen. Egyrészt azért, mert ezen keresztül lehetőségünk van „megmutatni magunkat” költséghatékonyabban, mint más reklámok, fizetett hirdetések esetében, másrészt mert komolyan gondoljuk mindazt, amit ott megjelentetünk. Tapasztalatunk szerint a jó weblap – és persze elsősorban a jó szolgáltatás – meghozza gyümölcsét, vevőket, megrendelések lehetőségét hordozza magában.