Joomla és Wordpress weboldalak készítése és keresőoptimalizálása

Üzemanyag tartály Joomla weboldal készítés referencia

Üzemanyag tartály weboldal Üzemanyag tartály weboldal

A 2011-ben indult uzemanyagtartaly.hu igazi sikertörténet. A megrendelő a Hungaro Mobiltank elég nagy cég ahhoz, hogy átgotndolt marketing stratégiával tervezze internetes jelenlétét. Ezért a weboldaluk elkészítését alapos piackutatási és tervezési munka előzte meg.

A Hungaro Mobiltank benzinkutak építésével, mobil és fixen telepített üzemanyag tartályok telepítésével foglalkozik. Jó néhány kulcsszóra kellett eredményeket elérni, ezért a honlap indulása után jelentős mennyiségű szövegírásra volt szükség. Több mint 50 cikk készült a honlapra, amelyeket a cégvezetővel Lakatos Csabával együttműködve írtam meg.

A honlap Joomla 1.5 szoftverrel indult, egyéni sablon készült hozzá. A belső keresőoptimalizáláson felül jelentős mértékű prémium linképítéssel segítettük elő a Google helyezések javulását.

Az uzemanyagtartaly.hu keresőoptimalizálása gyors sikereket hozott, hamar a Google kereső élére került a legtöbb fontos kulcsszóval. A siker oka a megfelelő tervezésen és a ráfordított munkán felül az is volt, hogy a cég jó időben kezdett bele a keresőoptimalizálásba, így sikerült a konkurenseit megelőzve komoly pozíciót kialakítani.

A honlap 2013-ban átesett egy Joomla 1.5 - Joomla 2.5 átalakításon, ezzel egyidejűleg mobil kompatibilis honlapsablon is készült hozzá.

Ha a cégednek szüksége van egy benzinkútra, vagy üzemanyag tartályra, ajánlom a számodra a Hungaro Mobiltankot!

Ha pedig egy profi honlapra, vagy a honlapod keresőoptimalizálására van szükség, hívd a

hivjamost-mobil

telefonszámot. Mobilról kattintva azonnal hívható!

További információk

  • Weboldal készítés időpontja: 2011
  • Tevékenységi kör: üzemanyag megtakarítás, üzemanyag tartályok, üzemanyagkút, benzinkút üzemeltetés