Joomla és Wordpress weboldalak készítése és keresőoptimalizálása

Iszlám közösségi oldal Joomla weboldal készítés referencia

Iszlám közösségi oldal Joomla weboldal készítés referencia Iszlám közösségi oldal Joomla weboldal készítés referencia

Az iszlam.com több szempontból különösen kedves a szívemnek. Egyrészt azért, mert a feleségemmel kettesben gondozzuk, tartjuk karban. Másrészt azért, mert mivel muszlim vagyok, ez az honlap, amelynek tartalma a legközelebb áll hozzám. Szakmai szempontból pedig azért fontos, mert ez az az weboldal, amin a legtöbb fejlesztést először próbálom ki, és amely keresőoptimalizálás szempontjából is kiváló eredményeket ért el.

Az iszlam.com 2008. május végén indult, azzal a céllal, hogy a magyar muszlimok számára egy közösségi portált hozzon létre, ahol mindenki elmondhatja véleményét, tanulhat, eszmét cserélhet. Ez volt az első Joomla 1.5 tartalomkezelő rendszerre épülő weboldalam.

Mára a portálon több mint 1200 cikk van. 2014-ben az iszlam.com tulajdonjogát átvette a Magyarországi Muszlimok Egyháza, és márciusban sok fejlesztés történt rajta, amelynek legfontosabb része az volt, hogy átálltunk a Joomla 2.5 változatára.

A honlap bár vallási tárgyú, jelentős és sikeres keresőoptimalizálási tevékenységet folytattunk annak érdekében, hogy az iszlám, az Allah vagy pl. a Mohamed szóra jó helyezéseket érjen el.

További információk

  • Weboldal készítés időpontja: 2008
  • Tevékenységi kör: iszlám, Korán, Korán magyarul, Korán magyar nyelven