Joomla és Wordpress weboldalak készítése és keresőoptimalizálása

Villámvédelem Joomla keresőoptimalizálás referencia

Villámvédelem Joomla keresőoptimalizálás referencia Villámvédelem Joomla keresőoptimalizálás referencia

 A villamvedelem.eu pályafutásom első igazán nagy áttörése volt. 2010 elején Papp István leányfalui villamossági vállalkozó azzal keresett meg, hogy már meglévő papptarsashaz.hu weboldaluk mellett szeretne egy külön honlapot villámvédelmi tevékenységének, ugyanis erre országos szinten mindenhol van igény, és a nagy értékű munkák miatt megéri egy hosszabb vidéki kiszállás is.

A cél az volt, hogy a villamvedelm.eu a Google listáján első legyen a villámvédelem szóra.

A villamvedelem.eu legfőbb jellemzője a főoldal, amelyre egy nagyon hosszú, (képekkel együtt 10 Word oldalnyi) cikket írtam. Ez először is részletesen ismerteti a villámcsapások által okozott károkat, aztán valamivel rövidebben a villámvédelmi megoldásokat, és a végén felkínálja a látogatónak, hogy kérjen árajánlatot villámvédelem kialakítására.

Azok a cégvezető ügyfeleim, akiknek megmutattam a honlapot, szinte csak kritikával illették.  Ilyeneket mondtak: „De hiszen ez csak egyetlen oldal!”„Szinte nincs semmi rajta a cégről!”„Túl nagyok a betűk!”„Van aki ezt végig olvassa?”

A gyakorlat azt mutatta, hogy sokan elolvasták, és jó részük árajánlatot is kért Istvántól. Konkrétabban: 100 látogatóból kb. kettő kér árajánlatot.

Érdekes volt látni, mikor a nyári viharok idején hirtelen megugrik a látogatottság, és jönnek az ajánlat kérések villámvédelemre.

A villamvedelem.eu 4 hónap alatt került első helyre a villámvédelem szóra a Google keresési listáján.

Ezt 2010-ben még elég gyorsan el lehetett érni, ma már a jelentősen megnövekedett konkurencia miatt lassabban menne.

A jó Google helyezéséhez hozzájárult a honlapon elindított blog, amelyben a villámkárokkal, villámvédelemmel kapcsolatos írások jelentek meg.

A villamvedelem.eu eredetileg Joomla 1.5 szoftverrel készült, ezt 2014-ben állítottuk át Joomla 2.5 szoftverre, gyakorlatilag változatlan külsővel és tartalommal.

Ha szükséged lenne egy jó villámvédelmi szakemberre, ajánlom a számodra Papp Istvánt!

Ha pedig a honlapod keresőoptimalizálására van szükség, hívd a

hivjamost-mobil

telefonszámot. Mobilról kattintva azonnal hívható!

További információk

  • Weboldal készítés időpontja: 2010
  • Tevékenységi kör: Villámvédelem, villámkár, villámhárító, villámcsapás