Joomla és Wordpress weboldalak készítése és keresőoptimalizálása

Faipari felületkezelés Joomla keresőoptimalizálás referencia

Faipari felületkezelés Joomla keresőoptimalizálás referencia Faipari felületkezelés Joomla keresőoptimalizálás referencia

Szeretem a profikat. Azokat a profi cégeket és szakembereket, akik ismerik a szakmájuk minden csínját-bínját, és akik mögött évek hosszú gyakorlata áll.
Ilyen profi cég a Stimm Front faipari felületkezelő vállalkozás.

Mielőtt nekiláttunk volna a weboldaluk elkészítéséhez, fogalmam sem volt, hogy mi az a fa felületkezelés. Mint kiderült, a lakkozás, festés, pácolás, antikolás tartozik ebbe a kategóriába. A faipari felületkezelés az asztalos munka szerves része. Főként a bútorok előlapjai (front) készülnek így.

A Stimm Front a honlapját szerette volna velem elkészíttetni, és aztán azt optimalizáltatni, hogy jó helyezéseket érjenek el a Google keresőben.

De mit lehet tenni egy olyan cég honlapjára, aki semmi mással nem foglalkozik, „csak” bútor előlapokat fest és lakkoz? Ráadásul a Stimm Front nem a lakosságnak dolgozik közvetlenül, hanem asztalos cégeknek, akik festésre, lakkozásra hozzájuk viszik az általuk készített előlapokat.

A közös munkát – mint minden keresőoptimalizált weboldalnál – itt is az online piackutatással kezdtük. Kiderült, hogy kb. havi 500-600 keresés is van az ilyen jellegű munkákra. A keresések 10-15 kulcsszó köré csoportosulnak. Ezekre kellett optimalizálni a honlapot, melynek neve végül – elég találóan – fafelületkezelés.hu lett.

Igen, ilyen ékezetes formában.

A tapasztalatom ugyanis az, hogy az ékezetes domain nevekkel arra a kulcsszóra, ami a domain névben van, nagyon jó Google helyezést lehet elérni rövid idő alatt.

Az online piackutatás mellett fontos volt az, hogy a szövegíráshoz megismerjem a Stimm Front pontos tevékenységét. Ezért elmentem hozzájuk a műhelybe, ahol fotók készültek a munkafolyamatokról, és egy két órás beszélgetés keretében a tulajdonosok elmondták, hogy kiknek dolgoznak és pontosan hogyan zajlanak a munkafolyamatok.

Ezután kezdődött meg a szövegírás.

Fontos volt, hogy a cégnek legfontosabb kulcsszavak mindegyikére külön-külön szöveg készüljön a honlapra. A weboldal indulásához 10 ilyen cikk készült, egyenként két Word oldalnyi terjedelemben!

A Stimm Front honlapjához az általam összeállított Google optimalizált Joomla honlapcsomagot használtuk. Erre kerültek fel a cikkek.

Ezután kezdődött meg a prémium linképítés.

A honlap – ahogy vártuk – elég hamar jó helyezést ért el a fa felületkezelés szóra. A többi kulcsszó jó Google helyezéseihez idő és hosszabb távú linképítés szükséges. Ezt a tulajdonos is megértette, és hajlandó ezt finanszírozni is.

Legyél profi, dolgoztass profival!

Ha profi faipari felületkezelő cégre van szükséged, fordulj a Stimm Front Kft-hez.

Ha pedig szeretnél a cégedhez, az ügyfeled igényeihez, és a te elképzeléseidhez illeszkedő egyéni honlapot, hívd a következő telefonszámot:

hivjamost-mobil

Mobilról kattintva azonnal hívható!

További információk

  • Weboldal készítés időpontja: 2015
  • Tevékenységi kör: Fa felületkezelés, fa antikolás, bútorlap készítés