Joomla és Wordpress weboldalak készítése és keresőoptimalizálása

Papp Társasház Joomla weboldal készítés referencia

Papp Társasház Joomla weboldal készítés referencia Papp Társasház Joomla weboldal készítés referencia

A Papp Társasház Leányfalun, az én kis falumban található. Egy család üzemelteti. A feleség Dr. Karácsony Gabriella ügyvéd, a férj Papp István villamossági vállalkozó. Kedves család, akik márt évtizedek óta folytatják vállalkozói tevékenységünket a falunkban és környékén. Azért kerestek fel, mert legelső honlapjukat, ami 2008 végén készült el nem hozott ügyfeleket számukra, és csak Google Adwords hirdetésekkel tudtak rá látogatókat csalogatni. Főként a keresőoptimalizálás miatt szerettek volna új honlapot, ami végül a Joomla 1.5 változatával készült el 2009-ben.

A honlap hamar beváltoztta a hozzá fűzött reményeket, mind az ügyvédi iroda, mind a villamossági vállalkozás egyre több ügyfelet szerzett az interneten keresztül.

A tulajdonosok ezt mondták:

dr-Karacsony-GabriellaKedves Zsombor!

A papptarsashaz.hu internetes honlap készítésével, kialakításával, és a megújult design-nal nagyon meg vagyunk elégedve.
A honlap nem csak megújult, hanem dinamikusan változtatható, általunk is folyamatosan aktualizálható, szerkeszthető, mely fontos szempont, nemcsak nekünk, hanem ügyfeleinknek is.

További jó együttműködést kívánva:

Dr. Karácsony Gabriella

Weboldal készítés, weblap készítés, honlap készítés, Papp IstvánKedves Zsombor!

A foglalkozásunkból adódó legfontosabb kulcsszavakra keresve az ügyfelek részére honlapunk az első oldalakon megjelenik, ez vállalkozásaink eredményességét javítja.
Köszönjük közreműködését az új elvárásokhoz igazodó stílus kifejlesztésében. Tetszetős ötvözetet sikerült alkotnia az épület adottságaiból, és saját ízlésünk megfogalmazásából.
További jó együttműködést kívánva:

Papp István

Kicsit később megkértek, hogy készítsek külön honlapot István villámvédelmi tevékenységének. Ekkor jött létre a villamvedelem.eu, ami azóta is a Google első helyén van a villámvédelem szóra.

2014-ben került sor a papptarsashaz.hu Joomla 2.5 átalakítására. A fő szempont a biztonság, és a mobil kompatibilitás biztosítása volt. 2014-ben ugyanis már a látogatók 25%-a mobill telefonnal talált rá a Papp Társasház honlapjára.

Papp István a helyi villamossági vállalkozó már az első honlap készítésénél azt szerette volna, ha felhasználnám a Papp Társasház jellegzetes külső falfelületét a weboldalon. Ez adta meg arculatokat a neten. Ez a jellegzetes vakolási technika átkerült az új 2.5-ös Joomla honlapra is.

Ha Leányfalu környékén egy jó villanyszerelőre, villámvédelmi szakemberre vagy ügyvédere van szükséged, keresd fel a papptarsashaz.hu oldalt!

További információk

  • Weboldal készítés időpontja: 2009
  • Joomla verzió: 2.5
  • Joomla kiegészítők: Akeeba Backup, K2, eXtplorer, JCE Administration, Xmap
  • Joomla keresőoptimalizálás: K2
  • Joomla sablon: Mobil kompatibilis, reszponzív, saját tervezés
  • Joomla tárhely: MediaCenter
  • Tevékenységi kör: Villamossági szaküzlet, villámvédelem kialakítása, ügyvédi iroda