Joomla és Wordpress weboldalak készítése és keresőoptimalizálása

Add magad hozzá a Google Cégemhez!

Értékelés:
(0 szavazat)

Nem tudom felfigyeltél-e arra, hogy ha a Google keresőben valamilyen szolgáltatásra keresel (nyomda, fodrász, lakatos, kőműves stb.), akkor a keresési eredmények mellett egy Google térkép is megjelenik piros és kék pontokkal:

Neten a cégem - ingyen!

A te céged is felkerülhet ide - ingyen. A mai blogbejegyzésemből azt is megtudhatod hogyan.

Minden ilyen pont egy-egy vállalkozást jelöl. Ha az egérkurzort a pont fölé viszed, megjelenik a vállalkozás névjegytáblája:

Neten a cégem - ingyen, örökre!

Ha pedig megtetszik valamelyik és rákattintasz, akkor egy Google térképen megjelennek a cég részletes adatai:

Neten a cégem - ingyen, örökre!

Ha eddig nem jutott eszedbe, akkor most itt az ideje, hogy a Te céged is felkerüljön ide.

Ingyen!

És nem csak egy hétre, egy hónapra, egy évre - hanem örökre! Vagy amíg meg nem szűnik az internet. Vagy a Google. Vagy a céged.

Hogyan lehetséges ez?

Oh, ha van egy Google fiókod, akkor nagyon egyszerű, csak kattints az alábbi linkre, és kövesd az utasításokat:

https://www.google.hu/business/

Mielőtt nekikezdesz a céged felvitelének, érdemes összegyűjtened fotókat magadról, és a céged termékeiről, ugyanis lehetőséged van ezeket is feltölteni. Ha vannak videóid a termékeidről, tevékenységedről, magadról, azokat töltsd fel a YouTube-ra, mert azokat is beillesztheted az adatok közé.

A Google Cégem most már a Google+ szolgáltatás szerves része. Tehát először is egy Google+ fiókra van szükséged, és azon belül hozhatod létre az Oldalak menüpontban a céged oldalát.

A Google Cégem akkor igazán hasznos, ha fizikailag meglévő boltod vagy szolgáltatásod is van, amit szeretnél, ha a környékbeliek megtalálnának. Fontos az is, hogy legyen egy optimalizált honlapod is, amely bővebb információt ad azoknak, akik megtalálták a Google Cégem oldalad. 

Legyél profi, dolgoztass profival!

Ha szeretnél a cégedhez, az ügyfeled igényeihez, és a te elképzeléseidhez illeszkedő egyéni honlapot, hívd a következő telefonszámot:

hivjamost-mobil

Mobilról kattintva azonnal hívható!