Joomla és Wordpress weboldalak készítése és keresőoptimalizálása

A te életed hogyan változtatta meg az internet?

Értékelés:
(0 szavazat)
A te életed hogyan változtatta meg az internet? A te életed hogyan változtatta meg az internet?

Az internet megváltoztatja az életünket. Az enyém már megváltoztatta. Többször is. Először 1999-ben, mikor azért alapítottam céget, hogy elkészítsem és karbantartsam a www.sony.hu oldalt. Ekkor vettem meg és üzemeltem be az első internet kapcsolatot: egy 56 kbit (7 kbyte!) sebességű modemet!

A második változást a szélessávú internet elérés megjelenése jelentette. 2003-ban cseréltettem le otthon az időkorlátos ISDN kapcsolatot szélessávú ADSL internetelérésre. Száguldott az internet 256 kbites sebességgel. 2004 januárjában otthagytam a munkahelyemet, hogy onnentól otthonról dolgozhassak műszaki újságíróként.

A harmadik változás 2007-ben következett be, mikor megalapítottam második cégemet a Netkalmár Kft-t, és egy barátommal webáruházat indítottunk. Ennek üzemeltetése közben ismertem meg jobban a modern weboldal szoftvereket, a keresőoptimalizálást és az online marketing finomságait.

Az internet biztosítja, hogy legyenek olyan alvállalkozóim, akivel soha nem találkoztam személyesen. Sőt, van olyan alvállalkozóm, akiről még azt sem tudom, hogy néz ki, mert még fotót sem láttam róla.

Ez a vevőimre (ügyfeleimre) is igaz. Van olyan cég, akinek úgy végeztem munkát, hogy soha nem találkoztunk személyesen egyetlen alkalmazottjával sem.

Ma az interneten hirdetek, itt tartom a kapcsolatot a legtöbb ismerősömmel, innen számlázok. Van internet a telefonomon, így e-mailjeimet percre pontosan megkapom, és ha egy boltban meglátok egy terméket, azonnal meg tudom nézni, hogy máshol meg tudom-e venni olcsóbban.

A te életed hogyan változtatta meg az internet? A te céged életét hogyan változtathatná meg az internet?

Vágj bele Te is ebbe a kalandba, legyél része az internet csodájának!

Készíttess a cégedhez, az ügyfeled igényeihez, és a te elképzeléseidhez illeszkedő egyéni honlapot

Hívd most a következő telefonszámot:

hivjamost-mobil

Mobilról kattintva azonnal hívható!