Joomla és Wordpress weboldalak készítése és keresőoptimalizálása

Mi van ha nem tetszik a honlapom designja amit csináltatok?

Értékelés:
(0 szavazat)
Mi van ha nem tetszik a honlapom designja amit csináltatok? Mi van ha nem tetszik a honlapom designja amit csináltatok?

Ha nem tetszik elsőre az a honlap design amit javaslunk, megbeszéljük az elképzeléseidet, hogy megállapítsuk, miben szeretnél mást. A módosítások költsége benne van a honlap design árában.

A honlap design elkészítése előtt általában gondosan egyeztetünk, hogy milyen elképzeléseid vannak a weboldalad megjelenéséről. Megadhatod, hogy milyen grafikai elemek jelenjenek meg a honlapodon (cégembléma, logók, feliratok, jelmondat, stb.). Megbeszélhetjük, hogy mi az elképzelésed a honlapon alkalmazott betűtípusokról.

Átnézheted az általam korábban készült honlap designokat is, és ha megmondod, hogy azok közül melyik tetszik a legjobban, készülhet ahhoz hasonló sablon.

Sok olyan ügyfelem van, aki megmutatja, hogy milyen honlap design tetszik neki, és azt szeretné, ha ahhoz „hasonló” készülne neki. Ilyenkor előre elmondom, hogy milyen változtatásokat tartanék szerencsésnek, illetve az ügyfél is elmondhatja, hogy miben szeretne esetleg mást.

A honlapokon van azonban 3 dolog, amiben nem érdemes eltérni a bevált beállításoktól:

1. A fejléc mérete

A legtöbb cégvezető viszonylag magas fejlécet képzel el a honlapjához. Ez nem szerencsés, mert a hasznos tartalom (szöveg, képek, stb.) elől veszi el a helyet, és egyes laptopokon a képernyő nagy részét lefoglalja. Az ideális fejléc „lapos”, és tartalmazza a céged elérhetőségét, címét is ha szükséges.

2. A betűk mérete

A betűk méretét úgy állítom be a honlap designon belül, hogy azok jól olvashatók legyenek bármilyen eszközön (mobil telefon, asztali PC, laptop, tablet, stb.). Ezektől eltérni nem érdemes.

3. A menüsávok elhelyezése

A honlapon a menüsávok elhelyezése a navigációt, tájékozódást szolgálja. A megszokott elhelyezésektől való eltérés azt eredményezi, hogy a látogatók nem találják meg a menüpontokat, ezzel romlik a honlap hatékonysága.

A cél bármilyen weboldal esetén az, hogy olyan honlap design készüljön, ami megfelel az üzleti céljaidnak, a látogatóidnak és persze neked is.

Legyél profi, dolgoztass profival!

Ha szeretnél a cégedhez, az ügyfeled igényeihez, és a te elképzeléseidhez illeszkedő egyéni honlapot, hívd a következő telefonszámot:

hivjamost-mobil

Mobilról kattintva azonnal hívható!