Joomla és Wordpress weboldalak készítése és keresőoptimalizálása

Mi a különbség a keresőoptimalizálás és a keresőmarketing között?

Mi a különbség a keresőoptimalizálás és a keresőmarketing között? Mi a különbség a keresőoptimalizálás és a keresőmarketing között?

Szerinted mit jelent az a szó, hogy keresőmarketing?

És mi a különbség a keresőoptimalizálás és a keresőmarketing között?

Hiába Googliztam rá, a talált weboldalakon össze-vissza beszéltek róla a szerzők.

Annyit tudtam megállapítani, hogy a keresőmarketing olyan fogalom, amiről sokan beszélnek, de valójában azt sem tudják mit jelent.

Ezért elmondom, hogy mit jelent a keresőmarketing az én megfogalmazásomban.

A keresőoptimalizálás marketing célokat szolgál. Vagyis látogatókat hoz a weboldaladra, akikből a vevőid, az ügyfeleid lehetnek.

Tehát a keresőoptimalizálás tulajdonképpen a keresőmarketing.

A kettő között azonban van különbség. A keresőoptimalizálás célja, hogy a Google keresőben minél jobb helyezést érj el egy-egy kifejezésre, és ezzel forgalmat generáljon az oldaladra.

Az azonban a keresőmarketing feladata, hogy meghatározza, melyek legyenek azok a szavak, amire a keresőoptimalizálást elvégzed.

A keresőoptimalizálás egyik legfontosabb feladata, hogy olyan szövegek kerüljenek a weboldaladra, amelyeken az optimalizált kulcsszó elegendően sokszor fordul elő.

Az azonban a keresőmarketing feladata, hogy a szövegben ne csak mechanikusan előforduljon az adott kulcsszó, de fel is keltse a látogató érdeklődését a terméked, szolgáltatásod iránt, és rávegye arra, amit szeretnél – hogy megvegye, megrendelje azt.

Szomorúan látom azt, hogy a legtöbb cég ugyan komoly pénzeket költ keresőoptimalizálás céljára, de nem foglalkozik eleget a keresőmarketing megfelelő megvalósításával. Ezért van az, hogy a Google lista első 10 helyén található weboldalak általában egyáltalán nem csábítanak arra, hogy megvegyem, megrendeljem azt, amit az adott cég forgalmaz.

Legyél profi, dolgoztass profival!

Ha szeretnél a cégedhez, az ügyfeled igényeihez, és a te elképzeléseidhez illeszkedő keresőoptimalizált honlapot, hívd a következő telefonszámot:

hivjamost-mobil

Mobilról kattintva azonnal hívható!