Joomla és Wordpress weboldalak készítése és keresőoptimalizálása

Értékelés:
(0 szavazat)

A hozzám forduló cégtulajdonosokat két kérdés foglalkoztatja a keresőoptimalizálással kapcsolatban:

Értékelés:
(0 szavazat)

Egyedi, profi weblap készítés az, amire szükséged van?

Cégvezetőként talán te is úgy gondolod, hogy egy egyedi, profi céges weblap az, amire szükséged van. Legyen egyedi, hogy a céged megkülönböztethető legyen. Legyen profi, vagyis nézzen ki nagyon-nagyon jól. 

Lehet, hogy így gondolod, de a weblap készítés nem jó cél. Még akkor sem, ha egyedi és profi.

Az igazi problémád ugyanis az, hogy a céged nem hoz elég profitot, nem termel elég pénzt. A Te igazi célod az, hogy több pénzt keress.

Ez ilyen egyszerű. Ez legyen a célod, az összes többi: weblap készítés, hirdetés, marketing, stb. mind csak eszközök!

Értékelés:
(4 szavazat)

Cégvezetőként talán te is úgy gondolod, hogy egy egyedi céges weblap az, amire szükséged van. Legyen egyedi a webdesign, hogy a céged megkülönböztethető legyen. Legyen professzionális, vagyis nézzen ki nagyon-nagyon jól. 

Lehet, hogy így gondolod, de a honlap önmagában nem jó cél. Még akkor sem, ha egyedi és profi.

Az igazi problémád ugyanis az, hogy a céged nem hoz elég profitot, nem termel elég pénzt. A Te igazi célod az, hogy több pénzt keress.

Ez ilyen egyszerű. Ez legyen a célod, az összes többi: honlapkészítés, hirdetés, reszponzív webdesign, Facebook, stb. mind csak eszközök!

Értékelés:
(0 szavazat)
Értékelés:
(1 szavazat)

A Wordpress jó alap weblap létrehozásához, hiszen sokféle design van készen hozzá, és egy egyedi megjelenéshez a design jól szerkeszthető is, a tartalom felvitele és kezelése egyszerű. Nem utolsó szempont, hogy ingyen weblap hozható létre vele. Az ingyenes szoftver azonban megtévesztő lehet, hiszen a honlap értékét a megfelelő tartalom és az egyedi design fogja meghatározni, ehhez pedig munkát, időt, energiát - vagy pénzt kell fektetned a weblapodba. Az alábbiakban áttekintheted azokat a legfontosabb szempontokat, amelyeket érdemes ismerned, ha a weblapod erre a méltán népszerű szoftverre szeretnéd alapozni.