hivjamost-mobil email

Joomla kiegészítők céges weboldalakhoz

A Joomla kiegészítők azt a célt szolgálják, hogy a céges honlapod különböző funkciókkal bővíthesd. A Joomla kiegészítők három nagy csoportba oszlanak: vannak beépülők (plugin), modulok és komponensek. A kiegészítők úgy viszonyulnak a Joomla weboldalakhoz, mint a programok, szoftverek (Microsoft Office, Phososhop, Firefox) egy operációs rendszerhez (Windows, iOS, Linux).

Nagyon fontos, hogy egy tartalomkezelő rendszerhez mennyi kiegészítő készült, vagy még pontosabban: vannak-e hozzá a Te igényeidnek megfelelő kiegészítők. A Joomla a világ egyik legnépszerűbb nyílt forráskódú (vagyis ingyenes) weboldal szoftvere. Több mint 7000 kiegészítő van hozzá, amelyek között te is bizonyosan megtalálhatod a céljaidnak megfelelőt. Sőt, általában nem az a gond, hogy nincs megfelelő Joomla kiegészítő, hanem az, hogy a viszonylag széles kínálatból melyik az, amelyik a Te igényeidnek és elképzeléseidnek legjobban megfelel.

Az utóbbi 8 évben szinte csak Joomla weboldalakat készítettem. Ezek között vannak vannak portálok, blogok, webáruházak, online katalógusok, céges és magánoldalak. Azért használok Joomlát, mert így az ügyfeleimnek csak a telepítés és beüzemelés költségét kell megfizetni, amely töredéke egy egyedi fejlesztésű CMS rendszer árának.

A Joomla kiegészítők úgy telepíthetők, mint a Windows alá a programok. Nem kell a PHP kódokban módosítani, nem kell a oldal könyvtárszerkezetében misztikus elnevezésű fájlokat keresgélni és másolgatni, mint például az OScommerce esetében.

A Joomla kiegészítők jó része ingyenes, de vannak fizetős komponensek is. A fizetős Joomla kiegészítők mögött egyéni fejlesztők állnak, így úgymond „garancia” van a minőségre. Tipikusan fizetős komponensek a sablonok (legalábbis a jobbak), és általában az üzleti felhasználásokat támogató szoftverek.

Sok cégvezető elköveti a hibát, hogy honlapja elkészítésnél a kiegészítőkre helyezi a hangsúlyt. Persze ennek is van jelentősége, de ennél sokkal fontosabb a tartalom. A szoftver csak az alap, amelyet a Te céged marketingjét a lehető legjobban támogató tartalommal kell feltöltni.

optimalizalt-honlapcsomag-renderAnnak érdekében, hogy a honlapod indulása a lehető leghatékonyabb legyen, hogy ne csak a weboldal legyen kész mielőbb, de jó eredményeket érj el a Google keresőben, összeállítottam kétféle Joomla honlap csomagot. Ezekben a csomagokban nem csak az alapszoftver van benne, hanem a legfontosabb Joomla kiegészítők is, gondosan beállítva és összehangolva. Mindez kiegészítve egy modern, mobil telefonokkal is tökéletesen működő úgynevezett reszponzív webdizájnnal.

Kattints ide, ha szeretnél bővebb olvasni a Joomla honlapcsomagokról.

Legyél profi, dolgoztass profival!

Ha szeretnél a cégedhez, az ügyfeled igényeihez, és a te elképzeléseidhez illeszkedő egyéni honlapot, hívd a következő telefonszámot:

hivjamost-mobil

Mobilról kattintva azonnal hívható!

hivjamost-mobil email