Joomla és Wordpress weboldalak készítése és keresőoptimalizálása

Optimalizált honlapcsomag

Értékelés:
(0 szavazat)

optimalizalt-honlapcsomag-renderMa már több mint 7 millió magyar használja az internetet. Természetes, hogy ha valamit vásárolni szeretnénk, először az interneten nézünk körül, és csak utána indulunk neki a boltoknak, vagy emeljük fel a telefont, hogy felhívjunk egy szolgáltató céget.

Fontos tehát, hogy az emberek megtalálják az interneten a honlapod, és azon keresztül a terméked vagy szolgáltatásod. A legtöbb ember nem közvetlenül fogja elérni a honlapod, hanem valamilyen közvetítő csatornán keresztül. Négyféle ilyen közvetítő csatorna van:

  1. Google kereső
  2. Facebook rajongói oldal
  3. Hirdetések (elsősorban Google AdWords és Facebook)
  4. Linkek más honlapokról

Mivel ezek a "csatornák" hozzák egy weboldal forgalmának több mint 90%-át, ezért ezekért ma már komoly harc folyik a cégek között. Aki jobb helyezést ér el a Google keresőben, akinek több rajongója van, aki nagyobb összeget költ a hirdetésre, akinek a honlapjára több link mutat, az szerzi meg az érdeklődők nagyobb részét.

Ha csak a kapcsolati tőkédre (az ismerősied körére) támaszkodsz, akkor elég bemutatkozó honlap. Ha azonban szeretnéd elérni a kereslet nagyobb szeletét, és szükséged van arra, hogy a weboldalad folyamatosan új vevőket hozzon neked, nem vagy könnyű helyzetben. Bonyolult feladat áll előtted, amelynek során sok döntést kell meghoznod a honlap kinézetéről, elrendezéséről. Szövegeket kell írnod, mérlegelni, hogyan lesz mindez meggyőző, hatásos.

Ebben a munkában pedig a legtöbb honlapkészítő nem túl segítőkész. Rád hárítják a döntés felelősségét, rád hárul a szövegírás nehézsége is.

Mit szólnál egy olyan megoldáshoz, ahol nem téged terhel a döntés felelőssége? Mit szólnál hozzá, ha lenne egy olyan megoldás, ami jó induló alapot jelent ahhoz, hogy a vevőket közvetítő csatornák megnyíljanak, és a céged egyre nagyobb és nagyobb piaci részesedést tudjon elérni? Milyen lenne egy olyan profi weboldal:

1. Amelyhez profi szövegírók írják meg a szövegeket a cégedről, a szolgáltatásaidról vagy a termékeidről.
2. A weboldal asztali PC-ken, laptopokon, mobil telefonokon (iPhone, Android, Windows Phone) és táblagépeken (iPad, Galaxy Tab, stb.) is jól áttekinthetően, olvashatóan és kezelhetően jelenik meg.
3. A rajta lévő szövegek és képek  védettek a másolástól.
4. A honlapot egy rövid bemutató után Te magad is tudod szerkeszteni - ha akarod.
5. A szerződés aláírása után 5 munkanappal már működhet is a honlapod.

Ezt nyújtja neked a Google optimalizált honlap csomag

 optimalizalt-honlapcsomag-renderGoogle optimalizált honlapcsomag

Idális, ha jó Google helyezéseket szeretnél elérni a weboldaladdal, és így több vevőt, nagyobb bevételt szeretnél elérni.

Mi van a csomagban?

1. Egy teljes piackutatás, amely felméri, hogy a termékeidet, szolgáltatásaidat hány ember, és milyen szavakkal keresi Magyarországon a Google keresőben.
2. Az első 10 menüpont szövegének megírása keresőoptimalizálási szempontok figyelembe vételével (további szövegek írását, feltöltését fizetős szolgáltatás keretében megrendelheted).
3. 20 darab prémium link a weboldaladra más weboldalakról, hogy jó Google helyezéseket érhess el.
4. Egy mobil telefonra is optimalizálát, modern honlap.
5. A céged logójának, jelmondatának elhelyezése a weboldal fejlécében, a honlap színeinek igényeid szerinti beállítását.

Az Optimalizált honlapcsomag demóját megnézheted itt:

optimalizalt-csomag-demo

Az Optimalizált honlapcsomag ára szövegírással, piackutatással, együtt 159000 Ft (+Áfa)

Milyen testre szabási lehetőségek vannak az alap designban?

a, elhelyezheted a honlap fejlécében a céged logóját, jelmondatát, elérhetőségeit.

b, választhatsz egy világos és egy sötétebb dizájn közül

c, szabadon megválaszthatod a weboldalon lévő gombok, linkek, címek színét.

Ha ez nem lenne elegendő, és további módosításokat szeretnél a honlap kinézetében, akkor...

cegedre-szabott-design-csomag

 ...mind az Optimalizált honlapcsomaghoz rendelhetsz egyéni, a Te cégedre, a saját elképzeléseidre szabott webdizájnt.

Az egyéni webdesignra előzetes egyeztetés után tudok ajánlatot adni.

Néhány minta azokból a honlapokból, amelyek az Optimalizált honlapcsomaggal készültek, de amelyhez a tulajdonos egyéni webdizájnt rendelt:

Gyakori kérdések a Weboldal Csomagokról

Tudom én is szerkeszteni a weboldalam tartalmát?

Igen, egy rövid, körülbelül 1-2 órás tanfolyam után a cikkek szerkesztése, új cikkek felvitele mindenféle számítástechnikai tudás nélkül elvégezhető. A dolog annyira egyszerű, mint a Word dokumentumok szerkesztése. A tanfolyam fizetős konzultáció keretében történik.

Mi van, ha nem értek a számítástechnikához, és nem tudom szerkeszteni a weboldalam?

Az első 10 menüpont (amelyekhez egy-egy körülbelül 1 oldalas Word dokumentumnyi szöveg készül) feltöltése benne van a honlapcsomagok árában. A további cikkek, menüpontok megírását és felvitelét profi szövegíróink végzik, fizetős szolgáltatás keretében. Ennek ára tartalomtól (képek számától, szöveg hosszától stb.) függően 3500-5500 Ft + áfa.

Mi van, ha én saját magam szeretném megírni a weboldalamra szánt szövegeket?

Ebben az esetben a weboldal csomagok árából 35000 Ftkedvezményt kapsz.

Mi van, ha nekem már van tárhelyem, és arra kérem a weboldal csomagot?

Amennyiben a tárhelyed megfelel a csomag tárhely igényeinek, a telepítést elvégzem. Az, hogy a csomag minden funkciója működik-e a tárhelyen, csak a telepítés után derül ki. Ha a tárhely nem megfelelő, és emiatt a honlapcsomagot új tárhelyre kell költöztetni, ennek ára 15000 Ft + áfa.

Van garancia arra, hogy a Google Optimalizált Csomag jó Google helyezést fog elérni?

A Google optimalizált csomagba minden olyan szoftveres megoldás megtalálható, ami a jó Google helyezések eléréséhez szükséges. Az eredmény ezek után három tényezőtől függ:

1. Mennyi minőségi tartalom (szöveg) van feltöltve a honlapodra. Az első 10 menüpont szövegének megírását épp ezért vállaljuk át tőled.
2. Hány link mutat a weboldaladra más weboldalakról. Ezért kapsz 20 prémium linket a csomagban a weboldaladhoz.
3. Hány konkurensed van, azok mennyi minőségi tartalmat helyeztek el a weboldalukra, és hány link mutat rájuk más weboldalakról.

Tehát a helyezésed függ attól, hogy milyen szövegek vannak a weboldaladon, hány más weboldalról van belinkelve, de attól is, hogy mennyire erős a konkurenciád. Ha a honlapcsomag elkészülése után egy hónappal nem érted el a kívánt eredményeket, a megoldást az jelenti, ha további szövegek kerülnek a honlapodra, és további linkek készülnek hozzá más weboldalakhoz.

A szövegíráshoz és linképítéshez profi kollégák állnak a rendelkezésre, szolgáltatásaik a te rendelkezésedre állnak.

Nem lesznek a csomagokkal készült weboldalak egyformák?

Nem. Egyéni webdizájnt bármikor rendelhetsz a csomaghoz, már a megrendelésnél, de utólag is. A weboldal egyediségét épp a szövegek, képek és videók adják meg. Ez mutatja be a vállalkozásod, a szolgáltatásaid vagy termékeid, erre érdemes hangsúlyt fektetned.

Nézz meg két weboldalt, amely az alapcsomag dizájnját használja. Az egyik egy webáruház, a másik pedig egy hifis cég honlapja:

Milyen szolgáltatásokkal egészíthetem ki a honlapom?

Kiegészítő szolgáltatlásként rendelhetsz a honlapodra:

- kapcsolatfelvételi űrlapot
- árajánlat kérő űrlapot
- képgalériát
- hírlevél küldő szoftvert
- webáruházat

További részletes információért hívd az alábbi telefonszámot:

Mobilról a gombra kattintva azonnal hívhatod!

hivjmost

A honlapcsomagra itt tudsz ajánlatot kérni:

ajanlatkeres-honlapcsomagra