Joomla és Wordpress weboldalak készítése és keresőoptimalizálása

Induló honlapcsomag

Értékelés:
(0 szavazat)

indulo-honlapcsomag-renderMa már minden cégnek szüksége van honlapra. Ha ugyanis a honlapod címe nem kerül fel a névjegykártyádra, a katalógusodba, ha az emberek nem tudnak tájékozódni a cégedről, a szolgáltatásaidról vagy a termékeidről, akkor a céged komolytalannak tartják, és biztos lehetsz benne, hogy valaki mást választanak.

Pont azért, mert a honlapod alapján fogják megítélni a céged, ezért a céges bemutatkozó honlapod elkészítése is megfelelő figyelmet igényel. Sok döntést kell meghoznod a honlap kinézetéről, elrendezéséről. Szövegeket kell írnod, mérlegelni, hogyan lesz mindez meggyőző, hatásos.

Ebben a munkában pedig a legtöbb honlapkészítő nem túl segítőkész. Rád hárítják a döntés felelősségét, rád hárul a szövegírás nehézsége is.

Mit szólnál egy olyan megoldáshoz, ahol nem téged terhel a döntés felelőssége, és a szövegírás ehéz feladata?

Milyen lenne, ha lenne egy profi weboldalad:

1. Amelyhez profi szövegírók írják meg a szövegeket a cégedről, a szolgáltatásaidról vagy a termékeidről.
2. A weboldalad asztali PC-ken, laptopokon, mobil telefonokon (iPhone, Android, Windows Phone) és táblagépeken (iPad, Galaxy Tab, stb.) is jól áttekinthetően, olvashatóan és kezelhetően jelenne meg.
3. A rajta lévő szövegek és képek  védettek a másolástól.
4. A honlapot egy rövid bemutató után Te magad is tudod szerkeszteni - ha akarod.
5. A szerződés aláírása után 5 munkanappal már működne is a honlapod.

Ezeket nyújtja számodra az Induló Honlapcsomag

indulo-honlapcsomag-renderInduló honlapcsomag

Ideális, ha egy bemutatkozó honlapot szeretnél, amelyen elhelyezheted a céged elérhetőségeit, legfontosabb termékeinek, szolgáltatásainak ismertetőjét. A honlapod címét felteheted a névjegykártyádra, szórólapodra, hivatkozhatsz rá a reklámjaidban.

Mi van a csomagban?

1. Egy mobil telefonra is optimalizálát, modern honlap.
2. Az első 10 menüpont szövegének megírása és feltöltése (további szövegek írását, feltöltését fizetős szolgáltatás keretében megrendelheted).
3. A céged logójának, jelmondatának elhelyezése a weboldal fejlécében, a honlap színeinek igényeid szerinti beállítását.

Az Induló honlapcsomag demóját megnézheted ide kattintva.

indulo-csomag-demo

Ha számodra fontos az egyedi megjelenés, és más színeket, más betűtípusokat, más menügombokat szeretnél a honlapodra, akkor...

cegedre-szabott-design-csomag

... az Induló honlapcsomaghoz rendelhetsz egyéni, a Te cégedre, a saját elképzeléseidre szabott webdizájnt.

Néhány minta azokból a honlapokból, amelyek az Induló honlapcsomaggal készültek, de amelyhez a tulajdonos egyéni webdizájnt rendelt:

Gyakori kérdések a Weboldal Csomagokról

Tudom én is szerkeszteni a weboldalam tartalmát?

Igen, egy rövid, körülbelül 1-2 órás tanfolyam után a cikkek szerkesztése, új cikkek felvitelét mindenféle számítástechnikai ismeret nélkül te is el tudod végezni. A dolog annyira egyszerű, mint a Word dokumentumok szerkesztése. A tanfolyam fizetős konzultáció keretében történik.

Mi van, ha nem értek a számítástechnikához, és nem tudom szerkeszteni a weboldalam?

Az első 10 menüpont (amelyekhez egy-egy körülbelül 1 oldalas Word dokumentumnyi szöveg készül) feltöltése benne van a honlapcsomagok árában. A további cikkek, menüpontok megírását és felvitelét profi szövegíróink végzik, fizetős szolgáltatás keretében. Ennek ára tartalomtól (képek számától, szöveg hosszától stb.) függően 3500-5500 Ft + áfa.

Mi van, ha én saját magam szeretném megírni a weboldalamra szánt szövegeket?

Ebben az esetben a weboldal csomag ára lényegesen olcsóbb lesz.

Mi van, ha nekem már van tárhelyem, és arra kérem a weboldal csomagot?

Amennyiben a tárhelyed megfelel a honlapcsomag tárhely igényeinek, a telepítést elvégzem. Az, hogy a csomag minden funkciója működik-e a tárhelyen, csak a telepítés után derül ki. Ha a tárhely nem megfelelő, és emiatt a honlapcsomagot új tárhelyre kell költöztetni, ennek ára 15000 Ft + áfa.

Nem lesznek a csomagokkal készült weboldalak egyformák?

Nem. Egyéni webdizájnt bármikor rendelhetsz a csomaghoz, már a megrendelésnél, de utólag is. A weboldal egyediségét épp a szövegek, képek és videók adják meg. Ez mutatja be a vállalkozásod, a szolgáltatásaid vagy termékeid, erre érdemes hangsúlyt fektetned.

Nézz meg két weboldalt, amely az alapcsomag dizájnját használja. Az egyik egy webáruház, a másik pedig egy hifis cég honlapja:

Milyen szolgáltatásokkal egészíthetem ki a honlapom?

Kiegészítő szolgáltatlásként rendelhetsz a honlapodra:

- kapcsolatfelvételi űrlapot
- árajánlat kérő űrlapot
- képgalériát
- hírlevél küldő szoftvert
- webáruházat

További részletes információért hívd az alábbi telefonszámot:

Mobilról a gombra kattintva azonnal hívhatod!

hivjmost

A honlapcsomagra itt tudsz ajánlatot kérni:

  ajanlatkeres-honlapcsomagra

Tovább a kategóriában: Optimalizált honlapcsomag »