Joomla és Wordpress weboldalak készítése és keresőoptimalizálása

Keresőoptimalizálás könyv: Internet Sikerkalauz

Értékelés:
(0 szavazat)

internet-sikerkalauz-3dLehet, hogy egy új weboldalt szeretnél készíttetni.

Lehet, hogy a meglévő honlapod nézettségét akarod növelni, mert több vevőt szeretnél.

Az Internet Sikerkalauz abban segít neked, hogy a weboldaladat kevesebb munkával, kisebb költséggel tehesd hatékonyabbá.

Az Internet Sikerkalauz nem számítástechnikai könyv. Ha semmit nem értesz a számítástechnikához, ha a telefonodon nem tudsz megírni egy SMS-t, az Internet Sikerkalauz segítségével akkor is megérted, mi fontos üzletileg a weboldaladon és mi nem.

Az Internet Sikerkalauz cégvezetőknek készült, és azt tudod meg belőle, hogy:

1. hogyan érd el, hogy az emberek reklám nélkül is megtalálják a weboldalad
2. hogyan teheted hatékonyabb a weboldaladon a látogatók tájékozódását
3. hogyan írj szövegeket úgy, hogy több látogatód legyen a vevőd is
4. hogyan kerüld el a weboldal készítés felesleges pénzkiadással és munkával járó buktatóit

A fenti szempontokra nem elméleteket találsz, hanem konkrét módszerek egész tárházát 200 oldalon át.

Mit mondtak azok a cégvezetők akik elolvasták az Internet Sikerkalauzt?

„Az Internet Sikerkalauzt minden cégvezetőnek érdemes elolvasni! Akkor is, ha most tervez céges honlapot fejlesztetni vagy a már meglévőt szeretné sikeressé tenni! A sok jó gyakorlati példa nagyon értékessé teszi a könyvet! Olvasmányos, izgalmas és iránymutató! Gratulálok a szerzőnek, valóban hiánypótló ismereteket adott közre itthon első alkalommal!”
Szilvási Zoltán, pénzügyi közgazdász, Budapest

 

„Sikerült egy olvasmányos, letehetetlen, ugyanakkor rövid, tömör és roppant tanulságos könyvet írnia. Olvastam már jó pár könyvet az internet marketinggel kapcsolatban, és az kell mondanom, hogy messze ez volt közülük a legjobb, és egyben a legaktuálisabb is. Sokszor esett le közben a tantusz. Több napon át is teljesen fellelkesültem a könyv olvasása közben.”
Beszedics György jogász

 

„Végre valaki ezt az anyagot papír könyv formájában adta ki, és nem az interneten kínálja letölthető anyagként hússzor ennyiért."
Träger Gábor www.vilagjatek.hu

 

"Ez a könyv egy hiánypótló kiadvány. A weboldalam saját magam buherálgatom és innen-onnan szerzem be a hasznos információkat. Az ön könyvében meg összefoglalva megtalálható minden. Szívesen ajánlanám minden kkv.-nak, de már így is sok a konkurencia."
Viszugyel Zoltán www.ablakszigetelo.hu

Végezetül egy hosszabb levél, amelyet egy konkurens honlap készítő írt az Internet Sikerkalauzról:

Kedves Zsombor,

Köszönettel megkaptam a könyvet.
Rendkívül érdekfeszítő. Még nem jutottam a végére, de alig várom, hogy „kivégezzem” és azonnal újra kezdjem az olvasását.
De akkor már jegyzetelni is fogok.
...
Éppen ez az a könyv amire szükségem volt.
Igaz nem laikus cégvezető vagyok, aki bizonyos elvárásokat kíván támasztani a webmesterével szemben, hanem én vagyok a „webmester”. Amolyan „Üdvözöljük weboldalunkon” - webmester.
Nagyvonalakban nyilván tisztában voltam az olvasottak technikai részével (meta tag-ek, kulcsszósűrűség, linképítés, stb.). De egyáltalán nem építkeztem ilyen tudatosan.
A könyv marketing témákkal foglalkozó fejezetei rendkívüli módon érdekelnek és szórakoztatnak.
Jól érzékelhető, hogy a nagyon olvasmányos és közérthető írások mögött óriási szakmai tapasztalat húzódik.
Ennek tükrében a könyv ár/érték aránya kiváló.
Az olvasottak alapján rengeteget fogok tudni segíteni az ügyfeleknek a weboldal szövegezését illetően.
Az oldalak felépítését is teljesen újra fogom gondolni. Vannak dolgok amelyek minimális többletenergiát igényelnek és nagyon logikusnak tűnnek.
Gondolom nem kell szégyenkeznem amiatt, mert újakat tanultam a könyvből és alkalmazni is kívánom őket.
Talán ez nem minősül ipari kémkedésnek, hiszen ezt a tudásanyagot publikussá tette :)
Bár még csak a könyv felénél tartok, de a onsite seo, offsite seo átfésülése + színtiszta, jól átgondolt marketing szemlélet mellett még egy fontos dolgot kaptam már a könyvtől:
Rájöttem, hogy újra kell gondolnom az ügyfélkörömet. Általában 2x-3x-osan túl vagyok vállalva. Anyagilag mégsem érzékelem ennek a hatását. Valószínűleg teljesen elaprózom magam.
Azon gondolkoztam olvasás közben, hogy itt Kelet-Magyarországon egy magánszemély vagy mikrovállalkozás de még néhány kkv is körberöhögne engem ha nekiállnék diktafonnal vagy kamerával felszerelkezve feltérképezni a tevékenységét és leszűrni belőle az ügyfélkörét. Nem a módszer miatt, hanem a számla miatt, amit ezért és a webes piackutatásért kiállítanék. Hiszen többe kerülne, mint maga a weboldal. De ebből persze nem lehet arra következtetni, hogy akkor hagyjuk az egészet a fenébe. Hanem sokkal hatékonyabb oldalakat kell csinálnom, sokkal több idő ráfordítással, sokkal több pénzért. Nyilván ebből az következik, hogy kevesebb weboldalt, ami azért lássuk be elég ijesztő.
Ha még van kedve olvasni leírom, hogyan jutottam el a könyve megvásárlásig. Hátha segítek vele:)
Debrecenben a Libri-ben mindig megnézegetem a szakkönyveket. Belelapozok ebbe-abba, amelyik a címe alapján felkelti az érdeklődésem. Engem mérsékelten izgat a borítója. Bár ezt a sárga-fekete csíkozást nehéz nem észrevenni:) Néhány éve az ön könyve felkeltette az érdeklődésem, de sajnáltam rá 3500 Ft-ot. Gondoltam, hogy majd megnézem a neten hátha kering valami kalóz példány belőle.
Szégyen-nem szégyen így volt. Aztán el is felejtettem. Sokat olvasok az interneten szakmai fórumokat, ilyen-olyan cikkeket, aztán valami kapcsán nem rég eszembe jutott, hogy volt ez a könyv ami érdekelt, és legközelebb amikor a Libri-ben jártam kerestem, de nem volt belőle példány. A Google-ben kerestem a címére (már amire emlékeztem belőle) aztán néhány hasonló kifejezést összerakva megismertem a borítóját a képtalálatok között. Szerencsére épp a saját weboldalára lyukadtam ki és nem egy terjesztő oldalára. Elolvastam szépen illendően amit írt és ezúttal bejött a „sok pénz áthúzva, most csak ennyi” dolog. Összegezve: 3.500 Ft-os sokalltam 2.500 Ft-ot nem:)

Eltudom képzelni, hogy mennyi tapasztalat, jó szándék, adni vágyás, belefektetett energia, szervezés, bosszúság, várakozás, csalódás, öröm lehet a lapok mögött. Azt is látom, hogy hiánypótló-, és a megfelelő kezekben hatalmas értékű könyv született. Bár biztos van akinek csak egy a sok között a polcán. Nekem az egyik kedvencem lesz a témában.

A könyv végigolvasása után szívesen írok visszajelzést róla, amihez a nevem is adom.
Ha van kedve felhasználja, ha nem az sem probléma:)
Akkor csak önnek szól majd és nem a leendő könyv vásárlóknak.

üdvözlettel:
Márton Bálint

egy kedvenc olvasója
...
Szimbol Kreatív Stúdió
weboldal készítés

Az Internet Sikerkalauzt a Kossuth Kiadó adta ki, bolti ára 3500 forint.

Most azonban egy különleges akció keretében veheted meg.

Ha most rendeled meg, akkor a könyv mellé megkapod a következőket:

int-sik-bonusz-3d1. Interent Sikerkalauz Bónusz cikkek

Ez egy 80 oldalas Bónusz e-könyv, amely azokat a témákat tárgyalja, amelyekre az Internet Sikerkalauz olvasói a leggyakrabban kérdeztek nálam. A Bónusz kötet konkrét módszereket ad weboldalak, webáruházak tervezéséhez, céges Facebook fiók készítéshez, piackutatáshoz, szövegíráshoz, célcsoport meghatározáshoz.

A Bónusz kötet ára 2500 Ft.

 

tiltott-keresooptimalizalas-3d2.Tiltott keresőoptimalizálás

Megkapod ajándékba a Tiltott keresőoptimalizálás című tanulmányt, amely segít neked elkerülni azt, hogy a weboldaladat a Google megbüntesse, és „hátradobja” a listáján.

Ára 1500 Forint

 

 

 

Posta3. Ingyen házhozszállítás

Hogy még vonzóbb legyen az ajánlat, ingyenes a házhozszállítás. A csomagot ajánlott küldeményként adom fel, hogy biztosan megkapd.

Értéke 725 Ft

 

 

 

Rendeld meg az az Internet Sikerkalauzt akciós áron,

ingyen házhozszállítással, két különleges bónusz könyvvel együtt!

internet-sikerkalauz-akcio-2015

Az Internet Sikerkalauzt előre utalással tudod fizetni, és ajánlott küldeményként postázom.

kerem-a-konyvet

Megrendelés után egy visszaigazoló e-mailt kapsz, amely tartalmazza a pontos összeget, és a számlaszámot, amelyre a vételárat utalni tudod.

Az ajándék Internet Sikerkalauz Bónusz e-könyv és a tanulmány letöltési linkjét a vételár beérkezése után küldöm el e-mailben.