Joomla és Wordpress weboldalak készítése és keresőoptimalizálása

Értékelés:
(0 szavazat)

indulo-honlapcsomag-renderMa már minden cégnek szüksége van honlapra. Ha ugyanis a honlapod címe nem kerül fel a névjegykártyádra, a katalógusodba, ha az emberek nem tudnak tájékozódni a cégedről, a szolgáltatásaidról vagy a termékeidről, akkor a céged komolytalannak tartják, és biztos lehetsz benne, hogy valaki mást választanak.

Pont azért, mert a honlapod alapján fogják megítélni a céged, ezért a céges bemutatkozó honlapod elkészítése is megfelelő figyelmet igényel. Sok döntést kell meghoznod a honlap kinézetéről, elrendezéséről. Szövegeket kell írnod, mérlegelni, hogyan lesz mindez meggyőző, hatásos.

Értékelés:
(0 szavazat)

optimalizalt-honlapcsomag-renderMa már több mint 7 millió magyar használja az internetet. Természetes, hogy ha valamit vásárolni szeretnénk, először az interneten nézünk körül, és csak utána indulunk neki a boltoknak, vagy emeljük fel a telefont, hogy felhívjunk egy szolgáltató céget.

Fontos tehát, hogy az emberek megtalálják az interneten a honlapod, és azon keresztül a terméked vagy szolgáltatásod. A legtöbb ember nem közvetlenül fogja elérni a honlapod, hanem valamilyen közvetítő csatornán keresztül. Négyféle ilyen közvetítő csatorna van:

Értékelés:
(0 szavazat)

Ha jó a honlapod, annak éves szinten több ezer, akár több tízezer látogatója lehet. Ezeknek a látogatóknak nagy része az első benyomás alapján dönti el, hogy alaposabban megnézze-e a honlapod, vagy otthagyja azt érdekesebb elfoglaltság után nézve.

Az általam karbantartott kb. 75 céges honlap statisztikái azt mutatják, hogy ezeken a weboldalakon a látogatók 50 százaléka 5 másodpercnél rövidebb időt tölt el, vagyis azonnal elhagyja azt, ha úgy véli nem azt találta amit keresett. Ez évi 10000 látogatónál 5000 látogató elvesztését jelentheti.

Értékelés:
(0 szavazat)

Ha nem tetszik elsőre az a honlap design amit javaslunk, megbeszéljük az elképzeléseidet, hogy megállapítsuk, miben szeretnél mást. A módosítások költsége benne van a honlap design árában.

A honlap design elkészítése előtt általában gondosan egyeztetünk, hogy milyen elképzeléseid vannak a weboldalad megjelenéséről. Megadhatod, hogy milyen grafikai elemek jelenjenek meg a honlapodon (cégembléma, logók, feliratok, jelmondat, stb.). Megbeszélhetjük, hogy mi az elképzelésed a honlapon alkalmazott betűtípusokról.

Értékelés:
(0 szavazat)

Meglévő honlapokhoz is tudok új designt készíteni.

Mivel 99%-ban Joomla honlapokat készítek, illetve ezekkel dolgozom, ezért csak Joomla dizájn sablonok készítését vállalom. Erről itt olvashatsz részletesen.

A dizájn elkészítésénél megadhatsz kész tervezetet, megadhatsz dizájn készítési irányvonalakat, vagy megmutathatsz olyan honlapokat, amelyek tetszenek, és amelyhez hasonló dizájnt szeretnél Te is.

Értékelés:
(0 szavazat)

Ha már megvan a weboldaladhoz a online piackutatás, a tárhelye, és elkészültek az első menüpontok szövegei, akkor érdemes elkezdeni azon gondolkozni, hogyan nézzen ki, vagyis milyen legyen a webdizájn.

A webdesign a honlapod „ruhája”, ez határozza meg, hogyan jelenik meg a látogatóidnak.

A webdesign magába foglalja a honlapodon alkalmazott színeket, betűtípusokat, grafikákat, fotókat és ezek arányait.