Joomla és Wordpress weboldalak készítése és keresőoptimalizálása

Te mennyi pénzt szánsz havonta internetes ügyfélszerzésre?

Vannak aki havi 10.000, van aki 50.000, van aki 100.000 forintot költ erre. Aki nem költ semmit, annak nem lesznek vevői az internetről. Az a legerősebb konkurensed, és hosszabb távon az lesz a legsikeresebb, aki a legtöbbet költ, és aki a leghatékonyabban használja fel a vevőszerzésre szánt keretét. Nézzük most át, milyen módszereket használhatsz ügyfélszerzésre, és hogyan tudod leghatékonyabban felhasználni az erre szánt havi keretedet!

Marketing szövegírás esetén ma már szinte mindig SEO szövegírásról is beszélünk. Vagyis a honlapon lévő bármilyen szöveg esetén fontos, hogy segítse a keresőoptimalizálást. Sőt, ez a keresőoptimalizálás legfontosabb része, alapja.

Joggal merül fel azonban a kérdés: hogyan lesz a leghatékonyabb a marketing szövegírás? Mi a jó SEO szövegírás feltétele? És egyáltalán: mit írjál a honlapodra?

Kategória: Szövegírás

A honlap szövegírás fontos eleme a cím. Ez ragadja meg a látogató figyelmét. Ha érdekes a cím a szöveg elején, akkor a látogató tovább olvas, ha nem érdekes, elhagyja a honlapod. Az alábbiakban egy olyan cím receptet szeretnék mutatni neked, amit ha felhasználsz a weboldal szövegírásban, nagy mértékben javulnak az eredményeid!

Kategória: Szövegírás