Joomla és Wordpress weboldalak készítése és keresőoptimalizálása

Czapár Gábor „falumbéli”, mindketten Leányfalun lakunk. Gábor korábban építési vállalkozóként működött. Kiváló szakember, aki dinamikusan, megbízhatóan dolgozik, és kiváló munkát végez. 2013-ban megérezte, hogy akkor lehet üzletileg sikeres, ha specializálódik. Már korábban is készített kemencéket és kandallókat, úgy látta ebben több lehetőség van mint az építési munkákban. Ezért elvégzett egy tüzelőberendezések építése, tervezése és telepítése tanfolyamot, és minden energiájával ebbe vetette magát.

A Joomla egy összetömörített ZIP csomagban tölthető le. Jelenleg (2016. március) a legfrissebb változat a Joomla 3.4. A Joomla alapban angol változatban telepszik, de számos más nyelvre is lefordították, így magyarra is. Régebben volt a Joomlából tegező és magázó változat, a most aktuális az úgynevezett "semleges", vagyis személytelen. A telepítő "tud magyarul", a szoftver magyarításához azonban már le kell töltened magyar Joomla fordítást is, amelyet ugyanúgy telepíthetsz mint bármelyik más kiegészítőt.

Erberlink Miklós leányfalusi kertészmérnök 2011 februárjában keresett meg azzal, hogy újítsuk fel régi honlapját. A régi weboldalt szerkezete miatt a Google nem indexelte be, ezért gyakorlatilag új honlapot kellett készíteni. A piackutatás kimutatta, hogy a következő kulcsszavakra érdemes koncentrálnunk:

A Bozsoki Pihenő weboldala azért kedves nekem, mert már évek óta ebbe a nyugalmas, szép és kikapcsolódásra ideális apartman házba utazunk a feleségemmel, vagy ha megtehetjük az egész családdal együtt. Aki szeret túrázni, nagyokat kirándulni, de kényelmes ágyban szeretne aludni, annak ideális szállás a Bozsoki Pihenő.