Joomla és Wordpress weboldalak készítése és keresőoptimalizálása

dr-Karacsony-GabriellaKedves Zsombor!

A papptarsashaz.hu internetes honlap készítésével, kialakításával, és a megújult design-nal nagyon meg vagyunk elégedve.
A honlap nem csak megújult, hanem dinamikusan változtatható, általunk is folyamatosan aktualizálható, szerkeszthető, mely fontos szempont, nemcsak nekünk, hanem ügyfeleinknek is.

További jó együttműködést kívánva:

Dr. Karácsony Gabriella

Papp-Istvan-smallKedves Zsombor!

A foglalkozásunkból adódó legfontosabb kulcsszavakra keresve az ügyfelek részére honlapunk az első oldalakon megjelenik, ez vállalkozásaink eredményességét javítja.
Köszönjük közreműködését az új elvárásokhoz igazodó stílus kifejlesztésében. Tetszetős ötvözetet sikerült alkotnia az épület adottságaiból, és saját ízlésünk megfogalmazásából.
További jó együttműködést kívánva:

Papp István

webdesign, weboldal készítés, weblap kézsítés, honlap szerkesztés, weblap szerkesztés, weboldal készítése, weboldal szerkesztésA Szerviz Kft. a Philips Központi Márkaszervize, az LG Magyarország audiotechnikai eszközeinek központi márkaszervize, és a Bosch Biztonságtechnikai Rendszerek Központi márkaszervize. Tevékenységünk során nagyon sok ügyféllel, és a Philips szerződött szerviz partnereivel is napi kapcsolatban vagyunk, ezért rendkívül fontos számunkra a gyors és korszerű kommunikáció lehetőségének megteremtése.

A honlap szerkesztés a weboldalad tartalmának rendszerbe állítását jelenti. A weboldal szerkesztése során annak szerkezetét, dizájnjának, szövegeinek, képeinek és videóinak egymáshoz, a Google keresőhöz és az ügyfeled igényeihez való viszonyát határozod meg.

Kategória: Weboldal tervezés