Joomla és Wordpress weboldalak készítése és keresőoptimalizálása

Ha jó a honlapod, annak éves szinten több ezer, akár több tízezer látogatója lehet. Ezeknek a látogatóknak nagy része az első benyomás alapján dönti el, hogy alaposabban megnézze-e a honlapod, vagy otthagyja azt érdekesebb elfoglaltság után nézve.

Az általam karbantartott kb. 75 céges honlap statisztikái azt mutatják, hogy ezeken a weboldalakon a látogatók 50 százaléka 5 másodpercnél rövidebb időt tölt el, vagyis azonnal elhagyja azt, ha úgy véli nem azt találta amit keresett. Ez évi 10000 látogatónál 5000 látogató elvesztését jelentheti.

Ha nem tetszik elsőre az a honlap design amit javaslunk, megbeszéljük az elképzeléseidet, hogy megállapítsuk, miben szeretnél mást. A módosítások költsége benne van a honlap design árában.

A honlap design elkészítése előtt általában gondosan egyeztetünk, hogy milyen elképzeléseid vannak a weboldalad megjelenéséről. Megadhatod, hogy milyen grafikai elemek jelenjenek meg a honlapodon (cégembléma, logók, feliratok, jelmondat, stb.). Megbeszélhetjük, hogy mi az elképzelésed a honlapon alkalmazott betűtípusokról.

Meglévő honlapokhoz is tudok új designt készíteni.

Mivel 99%-ban Joomla honlapokat készítek, illetve ezekkel dolgozom, ezért csak Joomla dizájn sablonok készítését vállalom. Erről itt olvashatsz részletesen.

A dizájn elkészítésénél megadhatsz kész tervezetet, megadhatsz dizájn készítési irányvonalakat, vagy megmutathatsz olyan honlapokat, amelyek tetszenek, és amelyhez hasonló dizájnt szeretnél Te is.