Joomla és Wordpress weboldalak készítése és keresőoptimalizálása

weboldalad elkészítése, Google optimalizálása nem csupán arról szól, hogy megrendelsz tőlem egy szolgáltatást, amit én elvégzek a számodra.

A honlapodban Te is benne vagy. Benne van a céged, az üzleti céljaid, benne vannak a saját elképzeléseid.

Ez közös munkát igényel. Kicsit olyan, mint a sportoló és az edző. Te vagy a sportoló, én az edző. Ez a hasonlat azért is találó, mert versenyben állsz a konkurenseiddel, és ha ebben a küzdelemben nem kerülsz dobogóra, akkor elmarad a bevétel és a nyereség.

Kategória: Magamról

Az alábbiakban összegyűjtöttem azokat a leggyakoribb kérdéseket, amelyeket partnereim az elmúlt években honlapjuk készítése során feltettek. Érdemes lehet átolvasni, hasznos információkat találhatsz benne, ha Te is weboldalt szeretnél készíttetni.

Kategória: Gyakori kérdések

A honlap optimalizálás sokkal megfelelőbb kifejezés a kereső optimalizálás vagy Google optimalizálás helyett. A keresőoptimalizálás ugyanis - éppúgy mint a katasztrófavédelem – nyelvileg helytelen kifejezés, hiszen nem a Google keresőt optimalizáljuk, hanem a honlapot (és nem a katasztrófát védjük…).

A helyes kifejezés tehát: honlap optimalizálás.

A honlap optimalizálás során tehát igyekszünk egy honlapot úgy kialakítani, hogy az a rajta lévő tartalmakkal, linkekkel, képekkel, funkciókkal támogassa a Google keresőben jó helyezések elérését. Nézzük át, mi az a három legfontosabb szempont, ami elősegíti a honlap optimalizálás sikerességét: